Lifestyle|16.02.2019 12:42

Ντέιβιντ Τζίμερσον: Αποχώρησε από το «Masterchef 3» (vid)

Newsroom

Ο Ντέιβιντ Τζίμερσον και ο Μανώλης Σαρρής βρέθηκαν στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής και κλήθηκαν να βγάλουν ένα πιστό αντίγραφο, σε γεύση και εμφάνιση. 

Γεμάτο εκπλήξεις ήταν το επεισόδιο του «MasterChef 3», το βράδυ της Παρασκευής (16/2). Ο Τιμολέων Διαμαντής επισκέφθηκε το πλατό του φετινού «MasterChef» ως καλεσμένος και, μάλιστα, συμμετείχε με έναν ιδιαίτερο τρόπο στη διαδικασία αποχώρησης των δύο παικτών.

Οι δύο διαγωνιζόμενοι έφτιαξαν μοσχάρι με κρέμα κατσαμάκι, σάλτσα από πετιμέζι, κρεμμυδάκια στιφάδο και πίκλα μανιταριού και το πήγαν στους κριτές. Τελικά, ο Ντέιβιντ Τζίμερσον είχε αρκετές αστοχίες στο πιάτο που ετοίμασε και ήταν εκείνος που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής.

Ο Ντέιβιντ μετά την αποχώρηση του στο βίντεο που αναρτήθηκε στο instagram από τον λογαριασμό του «Mastechef» δήλωσε: «Αν μου ξαναδινόταν η ευκαιρία να το ξαναζήσω, σίγουρα θα ερχόμουν πίσω να το ξαναζήσω το MasterChef επειδή την αγαπώ πάρα πολύ την μαγειρική, είναι κάτι που με γεμίζει πραγματικά. Τι να πω; Δυστυχώς ήρθε το τέλος μου σε αυτό τον δρόμο του MasterChef, αλλά βέβαια δεν τελειώνει τίποτα εδώ. Έχουμε και ζωή έξω». 

T

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

MasterChefMasterChef 2019Ντέιβιντ Τζίμερσον