Lifestyle|17.10.2022 14:26

Emma Watson: Συγκινεί το μήνυμά της για τον Robbie Coltrane - «Θα μου λείψουν τα γέλια και οι αγκαλιές σου»

Newsroom

Ο γεννημένος στη Σκωτία ηθοποιός Ρόμπι Κολτρέιν (Robbie Coltrane), ο οποίος είχε υποδυθεί τον καλοκάγαθο γίγαντα Χάγκριντ στις ταινίες του Χάρι Πότερ πέθανε σε ηλικία 72 ετών. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η καλή του φίλη και manager, Belinda Wright.

H ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θα τον θυμούνται για τις επόμενες δεκαετίες ως Χάγκριντ στις ταινίες Χάρι Πότερ, ένας ρόλος που έφερε χαρά στα παιδιά και στους ενήλικες το ίδιο σε όλο τον κόσμο, παρακινόντας σωρό από επιστολές φαν κάθε εβδομάδα για 20 χρόνια». 

Ο Βρετανός ηθοποιός, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Άντονι Ρόμπερτ Μακ Μίλαν, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Φορθ Βάλεϊ Ρόγιαλ στο Λάρμπρετ της Σκωτίας. Ο Ρόμπι Κολτρέιν ήταν πολύ αγαπητός στα παιδιά σε όλο τον κόσμο για της ερμηνεία του καλοσυνάτου, αδέξιου ημιγίγαντα με την πλούσια γενειάδα Ρούμπεους Χάγκριντ, ο οποίος βοηθά τον νεαρό μάγο Χάρι Πότερ και τους φίλους του στις περιπέτειές τους στη Σχολή Χόγκουαρτς για μαγείες και ξόρκια. Στην πραγματικότητα, είχε ύψος 1.86μ αλλά για τις ανάγκες της ταινίας τα ειδικά εφέ έδιναν την εντύπωση ότι ήταν πολύ πιο ψηλός.

Η Έμα Γουάτσον (Emma Watson), η οποία συνεργάστηκε μαζί του, θέλησε να τον αποχαιρετήσει μ' ένα συγκινητικό μήνυμα. «Αναπαύσου εν ειρήνη, Robbie Coltrane. Ο Robbie ήταν σαν τον πιο διασκεδαστικό θείο που είχα ποτέ, όμως περισσότερο από όλα ήταν τόσο στοργικός και συμπονετικός απέναντί μου ως παιδί αλλά και ως ενήλικας. Το ταλέντο του ήταν τόσο μεγάλο, έβγαζε νόημα το ότι έπαιζε έναν γίγαντα. Θα μπορούσε να γεμίσει έναν χώρο με τη φωτεινότητά του. Robbie, αν καταφέρω να είμαι τόσο ευγενική όσο ήσουν εσύ σε ένα από τα γυρίσματα, υπόσχομαι πως θα το κάνω στο όνομα και στη μνήμη σου. Να ξέρεις πόσο πολύ σε λατρεύω και σε θαυμάζω. Θα μου λείψει η γλυκύτητά σου, τα χαϊδευτικά σου, η ζεστασιά σου, τα γέλια σου και οι αγκαλιές σου. Μας έκανες μία οικογένεια. Δεν υπήρχε καλύτερος Hagrid. Μου έδινες χαρά να είμαι η Hermione» έγραψε στο Instagram.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έμα ΓουάτσονΧάρι ΠότερHarry Potterειδήσεις τώρα