Lifestyle | 23.02.2019 14:27

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Πάντρεψε τη μοναχοκόρη του (pic)

Newsroom

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος πάντρεψε την 29χρονη μοναχοκόρη του και η συγκίνησή του ήταν έκδηλη και στα social media στα οποία κοινοποίησε το γεγονός.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και ο γνωστός ηθοποιός την παρέδωσε συγκινημένος στον γαμπρό που την ανέμενε με ανυπομονησία στα σκαλιά της εκκλησίας. Όσο για τον γαμπρό, Δημήτρη Αϊβαζίδη, είναι αξιωματικός του στρατού και έδειχνε και εκείνος πολύ ευτυχισμένος.

«Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να δω το παιδί μου χαρούμενο κι ευτυχισμένο δίπλα σε έναν υπέροχο άντρα», έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook και δημοσίευσε μια φωτογραφία με το νιόπαντρο ζευγάρι μέσα από την εκκλησία.

Η Μαρία Ιατροπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Μετά το σχολείο, θέλησε να ασχοληθεί με το μάρκετινγκ, όμως οι σπουδές της έμειναν στη μέση, καθώς τη τράβηξε η μεγάλη της αγάπη, η υποκριτική. Έτσι, αποφάσισε να γραφτεί στη Δραματική Σχολή Ίασμος, όπου έμπειροι δάσκαλοι την οδήγησαν σε δρόμους πρωτόγνωρους, διάσπαρτους με τη μαγεία του θεάτρου.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

γάμοςκόρηΜιχάλης Ιατρόπουλος