Lifestyle|13.02.2023 11:38

SanRemo 2023: Ο σύζυγος της Chiara Ferragni φιλήθηκε στο στόμα με τον ράπερ Rosa Chemical - Η αντίδραση της influencer

Newsroom

Το φεστιβάλ SanRemo 2023 ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Ιταλία, η οποία αποφάσισε για το τραγούδι που θα την εκπροσωπήσει στην Eurovision. Στα highlights της βραδιάς ήταν το φιλί του Fedez, συζύγου της γνωστής influencer Κιάρα Φεράνι (Chiara Ferragni) με τον Rosa Chemical πάνω στην σκηνή.

Ο Rosa όσο τραγουδούσε πήγε στις πρώτες θέσεις όπου καθόταν ο σύζυγος της Chiara Ferragni, χόρεψε στα πόδια του και στην συνέχεια τον τράβηξε στην σκηνή. Ο Rosa Chemical τραγούδησε το «Made in Italy» και στον τελευταίο στίχο πλησίασε τον ράπερ, κάθισε πάνω του και μιμήθηκε τις κινήσεις σεξουαλικής πράξης. Στη συνέχεια τον πήρε μαζί του στη σκηνή. Ο Fedez, χαμογελά αλλά παραμένει ακίνητος ενώ ο Rosa συνεχίζει να τραγουδάει. Δεν δίστασε στο τέλος του τραγουδιού να τον φιλήσει στο στόμα. «Είναι το φεστιβάλ της αγάπης, μου ήρθε ξαφνικά», ανέφερε ο Ιταλός ράπερ.


Χαμογελαστή παρέμεινε η Chiara Ferragni που ανέβηκε στη σκηνή μετά την παράσταση για να ξεκινήσει τη διαφήμιση με τον Amadeus. Μετά την εμφάνιση του Rosa Chemical, η Κιάρα Φεράνι (Chiara Ferragni) έκανε πλάκα με όσα είχαν μόλις γίνει μπροστά στα μάτια της με αφορμή το FantaSanremo. «Τώρα θα έχω κι εγώ το Lemon Bonus!», αναφώνησε η influencer.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο, έχει κυκλοφορήσει ένα βίντεο εκτός εκπομπής, στο οποίο η influencer φαίνεται να μιλά εκνευρισμένη στον σύζυγό της, ενώ προχωρούν στα παρασκήνια. Ο Fedez ανοίγει τα χέρια του σαν να θέλει να τονίσει ότι δεν έχει καμία ευθύνη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

φεστιβάλειδήσεις τώραΚιάρα Φεράνι