Lifestyle | 30.03.2023 11:17

Ενοχλημένη η Μαριέλλα Σαββίδου με τις δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου: «Σεξιστικός εμετούλης»

Newsroom

Τις πρόσφατες δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου σχολίασε η ηθοποιός Μαριέλλα Σαββίδου, μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ανέφερε με χαμόγελο πως είναι «παλαιών αρχών» και θέλει η γυναίκα «του» να ξέρει να μαγειρεύει, να σιδερώνει, να πλένει και να φροντίζει τον άντρα «της». 

«Είμαι κάθετος σε αυτό. Είμαι παλαιών αρχών. Τα έχω πει και με τη Λαμπρινή αυτά, ότι θέλω η γυναίκα μου και να ξέρει να μαγειρεύει και να ξέρει να σιδερώνει και να ξέρει να πλένει και να ξέρει να φροντίζει τον άντρα της και το παιδί της και τα πάντα, ασχέτως αν έχει βοήθεια» απάντησε χαρακτηριστικά, σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου.

Η Μαριέλλα Σαββίδου, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε, δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή της για τη δήλωση του Σάκη Αρσενίου εν έτη 2023. «Σεξιστικός εμετούλης το 2023, περί καθηκόντων της γυναίκας στο σπίτι #ευχαριστώ δεν θα πάρουμε» έγραψε η ηθοποιός. 

Μάλιστα, η σύζυγός του Λαμπρινή Πλεύρη δήλωσε ότι συμφωνεί με τον τραγουδιστή και πως αυτά ήταν πράγματα που τα είχαν συμφωνήσει από την αρχή της σχέσης τους. «Ειλικρινά, είναι ο καλύτερος μπαμπάς και σύζυγος, διότι με στηρίζει και με βοηθάει, όπου κι αν τον χρειαστώ. Συμφωνώ απόλυτα με την άποψή του. Μία γυναίκα πρέπει να γνωρίζει τις βασικές δουλειές. Δεν είπαμε κάτι άλλο. Δεν έχετε με κάτι άλλο ν' ασχοληθείτε;»

Η παρουσιάστρια του «Happy Day», Σταματίνα Τσιμτσιλή, σχολίασε τις αναρτήσεις της Λαμπρινής Πλεύρη, λέγοντας ότι «θα συμφωνήσω ότι ο Σάκης Αρσενίου δεν είχε κακή πρόθεση και κακώς έγινε τόσο μεγάλο θέμα και παρεξηγήθηκε. Από την άλλη θεωρώ και υπερβολικό να κάνει και δέκα αναρτήσεις η γυναίκα του ν' αποδείξει το αυτονόητο… ότι τον αγαπάει και καλά κάνει και μαγειρεύει. Μοιάζει σαν να θέλει να το κάνει αυτό για να δείξει ότι δεν την ενοχλεί. Το να θες να φροντίζεις τον άνδρα σου δεν είναι κάτι κακό, δεν πρέπει δηλαδή να διασκεδάζεις τις εντυπώσεις».

Παράλληλα, η Ελένη Χατζίδου εξέφρασε την αντίθεσή της και τον εκνευρισμό της, αν και σημείωσε πως κάποιες γυναίκες θέλουν να το κάνουν, τους αρέσει. 

Με αφορμή τη συνέντευξη του Σάκη Αρσενίου και τα όσα είπε για τη γυναίκα του και τις δουλειές του σπιτιού, η Μπέττυ Μαγγίρα αποκάλυψε πως όταν γνώρισε τον σύζυγό της του είπε πως δεν πρόκειται να μαγειρέψει, καθώς δεν της αρέσει.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΕλένη ΧατζίδουΣάκης ΑρσενίουΜπέττυ ΜαγγίραΜαριέλλα ΣαββίδουΣταματίνα Τσιμτσιλή