Lifestyle|11.03.2019 14:30

Στο νοσοκομείο λόγω Η1Ν1 η Ελεονώρα Μελέτη

Newsroom

Σε έξαρση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα η γρίπη Η1Ν1 και ανάμεσα σε όσους έχει απασχολήσει μέχρι στιγμής η ασθένεια προστέθηκε η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια του Alpha και της εκπομπής «Μετά τα Μεσάνυχτα» βρέθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Βορείων προαστίων, το πρωί της Κυριακής, και ο λόγος ήταν η γρίπη Η1Ν1.

Την αποκάλυψη για την γρίπη την έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα αναδημοσίευσε στα InstaStories της ένα βίντεο που της έστειλαν οι κολλητές φίλες της από το βραδινό μαγαζί όπου διασκέδαζαν και στο οποίο την ρωτούσαν «Που είσαι;». Απαντώντας στην ερώτηση έγραψε χαρακτηριστικά: «Στο ΙΑΣΩ…» και πρόσθεσε τρία κλαμένα emoji, ενώ δίπλα σε ένα αυτοκόλλητο λυπημένης φατσούλας με θερμόμετρο στο στόμα συμπλήρωσε: «Η1Ν1». 

Aνήμερα Καθαράς Δευτέρας η Ελεονώρα Μελέτη ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για τα μηνύματα που έλαβε, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο. «Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για τη σκέψη σας, τις ευχές σας και το ενδιαφέρον σας. Η μικρή μου νοσηλεύεται αλλά όλα θα πάνε καλά. Σας ευχαριστούμε, σας διαβάζουμε, σας αγαπάμε», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη η οποία στη φωτογραφία κοιτά την κόρη της, έχοντας παιδικά αυτοκόλλητα στο πρόσωπό της.

Ελεονώρα ΜελέτηΗ1Ν1γρίπη Η1Ν1