Lifestyle|04.11.2018 13:16

Η Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει με μαγιό πάνω σε ελέφαντα (pics)

Newsroom

Η οικογένεια Καρντάσιαν αποφάσισε να κάνει μία μικρή απόδραση στο Μπαλί της Ινδονησίας. Το ταξίδι τους περιελάμβανε ξενάγηση στο εξωτικό νησί, βόλτα με πολυτελές σκάφος, καθώς και γνωριμία με τους κατοίκους του νησιού.

Μία από τις στιγμές που συζητήθηκε έντονα ήταν η βόλτα που έκανε με το καυτό μπικίνι της η διάσημη τηλεπερσόνα πάνω σε έναν ελέφαντα, παρέα με τη μεγαλύτερη αδελφή της Κόρτνεϊ. Οι φωτογραφίες έχουν προκαλέσει μεγάλο σάλο καθώς η πρακτική της χρήσης των ζώων ως τουριστικής ατραξιόν είναι εδώ και χρόνια αμφιλεγόμενη. Οι φιλόζωοι πήραν θέση αμέσως και γέμισαν το προφίλ της στο Twitter με αρνητικά σχόλια.

«Είναι ντροπή αυτή η εικόνα. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα επειδή έχετε λεφτά, όχι όμως και να συμβάλετε στην κακοποίηση των ζώων», «Ας ενημερώσει κάποιος την Κιμ τι βασανιστήρια περνάνε τα ζώα που χρησιμοποιούνται για τουριστικές ατραξιόν», «Αιχμάλωτα ζώα χρησιμοποιούνται για να πηγαίνουν βόλτες τους τουρίστες, είναι ντροπή αυτές οι εικόνες», ήταν ορισμένα από τα σχόλια που γράφτηκαν.

Στη συνέχεια, η 38χρονη θέλησε να πάρει θέση, απατώντας στα αρνητικά σχόλια των θαυμαστών της: «Το κέντρο που επισκεφτήκαμε διασώζει ελέφαντες από τη Σουμάτρα, όπου διαφορετικά θα είχαν εξαφανιστεί. Είναι ένας οργανισμός που εργάζεται για να διασώσει αυτά τα πανέμορφα ζώα. Κάναμε έρευνα πριν επισκεφτούμε το συγκεκριμένο κέντρο».

T
ελέφανταςΚιμ Καρντάσιανκακοποίηση ζώων