Lifestyle|21.05.2023 19:00

Εκλογές 2023: Στις κάλπες οι Έλληνες celebrities - Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν στα social media

Newsroom

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής (21/5), οι Έλληνες πολίτες έσπευσαν να βρεθούν στα εκλογικά κέντρα της χώρας για να ψηφίσουν τη νέα κυβέρνηση που επιθυμούν. Παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, αθλητές και επιχειρηματίες άσκησαν τα εκλογικά τους δικαιώματα και μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τη διαδικασία στα social media.  

Από τους πρώτους που πήγαν να ψηφίσουν σήμερα ήταν ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος δημοσίευσε βίντεο στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram. 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με τη μητέρα και την κόρη της βρέθηκε στην παλιά γειτονιά της και ψήφισε στο 29ο εκλογικό τμήμα της Αθήνας. «Το ότι ασκώ τα εκλογικά μου δικαιώματα στην περιοχή όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα είναι πάντα μια καλή ευκαιρία να επιστρέφω στη γειτονιά των παιδικών μου χρόνων. Σήμερα εκτός από τη μητέρα μου, με συνόδευσε και η μικρή μου κόρη Μαίρη που είδε από κοντά την όλη διαδικασία. Καλό υπόλοιπο Κυριακής» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας. 

 

Δείτε όλες τις εξελίξεις στο liveblog του ethnos.gr

Η Σίσσυ Χρηστίδου ταξίδεψε μέχρι τη Θεσσαλονίκη και πήγε να ψηφίσει μαζί με τον αδελφό της, Γιάννη και τη γυναίκα του, Ελίνα. «Οι αποφάσεις λαμβάνονται από αυτούς που εμφανίζονται! Ας ψηφίσουμε!» έγραψε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

 

Η Κλέλια Πανταζή, η οποία είναι έγκυος στο τρίτο παιδί της, βρέθηκε στο εκλογικό τμήμα που ψηφίζει και μπήκε μαζί στο παραβάν με τον μεγάλο της γιο.

 

Ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε μια ανάρτηση, καθώς πήγε στο εκλογικό τμήμα για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Με φλοραλ πουκάμισο και μοτίβο τριαντάφυλλα, ο τραγουδιστής στη φωτογραφία που δημοσίευσε φαίνεται να κρατά τον φάκελο με την ψήφο, ακριβώς πριν τη ρίξει στη κάλπη. «Ψηφίζουμε όλοι. Σήμερα είναι η μέρα μας» έγραψε στην ανάρτησή του.

 

Η Κλέλια Ρένεση έστειλε το δικό της μήνυμα για τις εκλογές. «Ψηφίζουμε όλοι! Αλλιώς τους δίνουμε αυτοδυναμία! Όλοι στις κάλπες» σχολίασε.

 

Στο εκλογικό τμήμα της περιοχής του, στα Καλύβια βρέθηκε για να ψηφίσει και ο Γρηγόρης Κουντάρας. «Με χαμόγελο, αισιοδοξία και με την ελπίδα να γίνει το καλύτερο για τα παιδιά μας και τη χώρα». 

 

Η Χριστίνα Κοντοβά τράβηξε φωτογραφία το εκλογικό κέντρο όπου ψήφισε, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου πήγε μαζί με τον αδελφό της, Πάνο.

Ο Μίνως Μάτσας στηρίζει τη σύζυγό του, Όλγα Κεφαλογιάννη. Η Αθηνά Οικονομάκου ταξίδεψε επίσης στην γενέτειρά της, τη Σκάλα Λακωνίας για να ψηφίσει.

Στο Ηράκλειο Κρήτης είναι η Βάσω Λασκαράκη με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, ο οποίος την φωτογράφισε στον «δρόμο για την κάλπη».

 

Η Μιμή Ντενίση πήγε μαζί με την 23χρονη κόρη της, Μαριτίνα, στο εκλογικό κέντρο, ενώ ταξίδι στην μακρινή Νίσυρο πραγματοποίησε ο Γιώργος Καραμίχος για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. 

OΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μίνως ΜάτσαςΓιώργος ΤσαλίκηςΆκης ΠετρετζίκηςΕθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023εκλογές 2023ειδήσεις τώραΜιμή ΝτενίσηΣίσσυ ΧρηστίδουΚατερίνα Καινούργιου