Lifestyle|05.06.2023 13:24

Kim Cattrall: Μιλάει για την απώλεια που τη σημάδεψε λίγο πριν από τη μεγάλη της επιστροφή στο «Sex and the City»

Newsroom

Για τις τραγικές απώλειες που έχει βιώσει την τελευταία δεκαετία στην οικογένειά της μίλησε η Κιμ Κατράλ (Kim Cattrall) σε νέα της συνέντευξη, λίγες ημέρες πριν εμφανιστεί στη σειρά «And Just Like That». Σε μια ειλικρινή συζήτηση με τους Sunday Times, η 66χρονη ηθοποιός μίλησε για τον «ξαφνικό και απροσδόκητο» θάνατο του μικρότερου αδελφού της, Chris Cattrall, το 2018.

Η σχέση της Κιμ με τις δύο αδελφές της, οι οποίες διαμένουν στον Καναδά, αποτέλεσε την αφορμή για τους προβληματισμούς της σχετικά με τις απώλειες που έχει περάσει η οικογένειά της. Η μητέρα της, Shane Cattrall, πέθανε τον Δεκέμβριο του 2022, όπως ανακοίνωσε η ίδια στο Instagram, ενώ το 2012, έφυγε απο τη ζωή ο πατέρας της, Dennis Cattrall

Ο τρόπος με τον οποίο η Κιμ αντιμετώπισε τον θάνατο του αδελφού της ήταν σαφώς διαφορετικός. «Η μητέρα μου ήταν 93 ετών και ήταν μια αργή εξασθένηση» αποκάλυψε. «Αλλά ο αδελφός μου, αυτό ήταν έξω από τη φυσική ροή. Αυτό δεν έπρεπε να συμβεί».

Αποκάλυψε, επίσης, τα συναισθήματα που συνδέονται με τον πρόωρο θάνατο του αδελφού της. «Θυμάσαι πού ήσουν, τι συνέβη, τι ειπώθηκε. Φαίνονται όλα τόσο πρόσφατα, ένα βάρος που είναι πάντα μαζί σου και δεν φεύγει ποτέ».

 

Ο Chris Cattrall αγνοούνταν για πέντε ημέρες πριν επιβεβαιωθεί ο θάνατός του, προκαλώντας μια φρενήρη αναζήτηση στην περιοχή Αλμπέρτα του Καναδά, όπου διέμενε. Κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, η Kim είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία του αδελφού της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας τη βοήθεια του κόσμου. 

Η Κιμ δήλωσε ότι αισθάνθηκε αρχικά υπεύθυνη για τις δυσκολίες του αδελφού της. Ο Chris πάλευε με τον αλκοολισμό και η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι κάποτε έτρεφε ψευδαισθήσεις ότι θα μπορούσε ν' ανακουφίσει τον πόνο του. «Το αλκοόλ είναι μια ερωμένη που σε κρατάει μόνο και μετά σε σκοτώνει» τόνισε. 

 

Εξέφρασε, επίσης, την ανακούφισή της που ο πατέρας της δεν έζησε για να δει την περιπέτεια του γιου του. «Χαίρομαι που ο πατέρας μου δεν ήταν ζωντανός για να το ζήσει. Όσο σκληρός κι αν ήταν, δεν νομίζω ότι θα το άντεχε» είπε.

Με αφορμή τα γενέθλιά του Chris, η Kim δημοσίευσε μία φωτογραφία τους στα social media, στην οποία απεικονίζει τους δυο τους, ν' ακουμπάει ο ένας πάνω στον άλλον. «Χρόνια πολλά, γλυκέ "Topher". Μας λείπεις σήμερα και κάθε μέρα. RIPx» έγραψε στη λεζάντα. 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

θάνατοςειδήσεις τώραSex and the CityΚιμ ΚατράλAnd Just Like That