Lifestyle | 13.03.2019 13:25

Μπάγια Αντωνοπούλου: Πώς σχολίασε το κόψιμο του «Survivor Πανόραμα» (vid)

Newsroom

Στο «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου σχολίασε η Μπάγια Αντωνοπούλου το πώς αισθάνεται για το κόψιμο της εκπομπής «Survivor Πανόραμα»:

«Είμαι καλά! Εντάξει, συμβαίνουν αυτά σε αρκετές εκπομπές. Είναι απόφαση του σταθμού και πάμε παρακάτω. Είναι μια δύσκολη χρονιά για το Survivor, πάντα ο κόσμος αποφασίζει για όλους μας, για όλες τις εκπομπές. Δόξα τω Θεώ αυτό που καταφέραμε είναι να είναι ευχαριστημένος ο σταθμός και να υπάρχει αυτή η υποστήριξη, αυτό είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Οπότε, πάμε παρακάτω. Παραμένω στον ΣΚΑΪ, αλλά ακόμα δεν έχουμε να πούμε κάτι. Πιστεύω ότι ο σταθμός αποφάσισε πάρα πολύ σωστά να κοπεί η εκπομπή τη συγκεκριμένη στιγμή…», είπε χαρακτηριστικά η Μπάγια Αντωνοπούλου.

 
T

Στη θέση του «Survivor Panorama» προβάλλεται από τη Δευτέρα 11 Μαρτίου η καινούργια δραματική σειρά τουρκικής προέλευσης «Sen anlat Karadeniz», παραγωγής 2018 που μεταδίδεται στην γείτονα χώρα από το τουρκικό κανάλι ATV και σημειώνει ρεκόρ τηλεθέασης.

Η πλοκή της σειράς που θα προβληθεί από το κανάλι του Φαλήρου με τίτλο «Μαύρη Θάλασσα» επικεντρώνεται στη δραματική ιστορία μιας κοπέλας που ζει σε ένα καταπιεστικό καθεστώς στο οικογενειακό της περιβάλλον μέχρι τη στιγμή που στη ζωή της θα εμφανιστεί ένας δυναμικός άντρας φέρνοντας μεγάλες ανατροπές.

Survivor ΠανόραμαΜπάγια Αντωνοπούλου