Lifestyle|15.03.2019 19:03

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μιλά στο TV Έθνος για τη νέα του εκπομπή στο OPEN

Newsroom

Ο Πέτρος Κωστόπουλος σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μιλά για την επιστροφή του στην tv με την μεσημεριανή εκπομπή του Open τα Σαββατοκύριακα «Όλα λάθος», κάνει τον απολογισμό του, κρίνει πρόσωπα και καταστάσεις στη μικρή οθόνη και αναφέρεται σε στιγμές της προσωπικής του ζωής.

Έρχονται … εκρήξεις στο «Τατουάζ»: Ο Ορφέας σε κατάσταση αμόκ αποδρά από το ψυχιατρείο, ο Παύλος ζητά διαζύγιο από την Μάρθα και ο Αλέξανδρος εγκαταλείπει την Αννα.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Σε μεγάλο κίνδυνο η ζωή της Μαρίνας.

Ρεπορτάζ: Το νέο συμβόλαιο της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1, αποκάλυψη για το δίδυμο του τελικού στο «Master Chef» και οι πρωταγωνιστές της καινούργια σειράς του Αντρέα Γεωργίου μετά το «Τατουάζ».

Συνεντεύξεις: Ο «Νίκος» της «Επιστροφής» Αλέξανδρος Δαβιλάς αποκαλύπτει τις μεγάλες ανατροπές που έρχονται στη σειρά του ΑΝΤ1 και η Άννα Τσακουρίδου μιλά για τη συμμετοχή της στο κλιπ της Τάμτα για την Eurovision και την εμπειρία της από το Next Top Model.

Στην ενότητα Life μυστικά αντιγήρανσης με τη βοήθεια της φύσης, οι «ασπίδες» των παιδιών στην ανοιξιάτικες ιώσεις και γευστικές συνταγές με μανιτάρια.

Διαβάστε περισσότερα στο «ΤV Έθνος» που κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής 17 Μαρτίου! 

Open TVTV ΈθνοςΠέτρος Κωστόπουλος