Lifestyle | 21.03.2019 09:59

Τα ζώδια της Πέμπτης (21/3)

Newsroom

Κριός

Η Πανσέληνος στον άξονά σου, Κριού-Ζυγού, θα φέρει στην επιφάνεια αυτά που επιθυµείς από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι πιθανόν να έρθουν στο µυαλό σου οι αισθηµατικές σου ανάγκες και οι επιθυµίες σου, µε αποτέλεσµα το ενδιαφέρον σου να επικεντρωθεί στους ανθρώπους που σχετίζονται µε αυτές.

Ταύρος

Η Πανσέληνος σήµερα στον άξονα Κριού-Ζυγού σε ωθεί να δεις ζητήµατα τα οποία σε κουράζουν όµως θα πρέπει να τα διευθετήσεις. Αυτά πιθανόν να σχετίζονται µε κάποιες υποχρεώσεις και να γίνουν αφορµή για να δεις αν µπορείς να λειτουργήσεις µέσα από το πρόγραµµα της καθηµερινότητας το οποίο ακολουθείς.

Δίδυµοι

Η Πανσέληνος σήµερα στον άξονα Κριού-Ζυγού θα φέρει στο προσκήνιο ζητήµατα που σχετίζονται µε τα αισθηµατικά και κάποιες γνωριµίες οι οποίες για κάποιο λόγο είχαν µείνει ηµιτελείς. Για να µπορέσεις να ανοίξεις κάποιο αισθηµατικό ζήτηµα θα πρέπει να είσαι σίγουρος/η πως έχεις κλείσει θέµατα του παρελθόντος.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος σήµερα στον άξονα Κριού-Ζυγού θα σε φέρει κοντά στην οικογένειά σου. Θα πιάσεις τον εαυτό σου να ακούει µε ενδιαφέρον κάτι που απασχολεί δικό σου πρόσωπο. Οι συζητήσεις που θα γίνουν µπορεί να φέρουν στο προσκήνιο παράπονα και να ειπωθούν κουβέντες που δεν θα είναι ευχάριστες.

Λέων

Η Πανσέληνος σήµερα στον άξονα Κριού-Ζυγού δείχνει πως ο χρόνος που θα περάσεις µε ανθρώπους του περιβάλλοντός σου θα είναι ιδιαίτερα σηµαντικός για εσένα. Η συναναστροφή µε πρόσωπα από το στενό αλλά και το ευρύτερο περιβάλλον σου θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς από το τρέξιµο και την κούραση.

Παρθένος

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού θα φέρει στο προσκήνιο οικονοµικά θέµατα προκειµένου να τα διευθετήσεις. Σήµερα θα παρατηρήσεις πως το µυαλό σου βρίσκεται σε περιόδους που σε είχαν δυσκολέψει οικονοµικά και αυτό θα αποτελέσει τη βάση προκειµένου να δουλέψεις για το καλύτερο δυνατό.

Ζυγός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήµερα στον δικό σου άξονα, Κριού-Ζυγού, θα φέρει στο προσκήνιο τις ανάγκες σου, τις επιθυµίες σου και ό,τι θέλεις να σου προσφέρουν οι άλλοι. Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή στον τρόπο που θα τα διεκδικήσεις, καθώς µπορεί να δηµιουργηθούν ζητήµατα λόγω της συµπεριφοράς σου.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήµερα στον άξονα Κριού-Ζυγού θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως έχεις ανάγκη από ξεκούραση. Είναι πιθανόν να νιώθεις πολύ χαµηλά την ενέργειά σου και αυτό θα επηρεάσει και τη συµπεριφορά σου σε κάθε επίπεδο. Προσπάθησε να µην γίνεις απότοµος/η µε αγαπηµένους σου ανθρώπους.

Τοξότης

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήµερα στον άξονα Κριού-Ζυγού θα σου δηµιουργήσει την ανάγκη να συναναστραφείς µε αγαπηµένα σου πρόσωπα, φίλους και τον/τη σύντροφό σου! Είναι πιθανόν η ανάγκη σου για διασκέδαση να σε οδηγήσει σε έξοδα τα οποία δεν ήταν µέσα στον προϋπολογισµό σου. Προσπάθησε να µην αφεθείς.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήµερα στον άξονα Κριού-Ζυγού θα σου δηµιουργήσει την ανάγκη να δεις ό,τι σχετίζεται µε την καριέρα σου. Αυτό ίσως σου δηµιουργήσει εκνευρισµό, οπότε καλό θα ήταν να αποφύγεις ζητήµατα που ξέρεις πως µπορεί να σε εκνευρίσουν, ιδιαίτερα αν σχετίζονται µε τα επαγγελµατικά.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος σήµερα στον άξονα Κριού-Ζυγού θα σου δηµιουργήσει την ανάγκη να επενδύσεις σε ένα ταξίδι παρέα µε αγαπηµένα πρόσωπα. Ακόµα και αν δεν κάνεις ταξίδι, για να αλλάξεις παραστάσεις αρκεί να αφιερώσεις χρόνο σε ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τους πνευµατικούς σου ορίζοντες.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος σήµερα στον άξονα ΚριούΖυγού θα σου δηµιουργήσει συναισθηµατική υπερχείλιση που µπορεί να παίξει σηµαντικό ρόλο τις αποφάσεις σου. ∆είξε ιδιαίτερη προσοχή στον οικονοµικό και τον αισθηµατικό τοµέα. Ηµέρα ευνοϊκή για να συµµαζέψεις παλιότερες οικονοµικές υποχρεώσεις.

ωροσκόπιοαστρολογικές προβλέψειςζώδια