Lifestyle | 26.09.2023 10:27

Ντέιβιντ ΜακΚάλουμ: Πέθανε ο διάσημος ηθοποιός - Πρωταγωνιστής των σειρών «NCIS» και «The Man From UNCLE»

Newsroom

Ο Βρετανός ηθοποιός Ντέιβιντ ΜακΚάλουμ, γνωστός από τον ρόλο του στη σειρά NCIS και στην κατασκοπευτική σειρά των 60s «The Man From UNCLE», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών. Γεννημένος στη Σκωτία, o ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στη Νέα Υόρκη χθες, Δευτέρα, με τον θάνατό του να οφείλεται σε φυσικά αίτια.

Ο ΜακΚάλουμ άφησε την τελευταία του πνοή από φυσικά αίτια περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του, όπως επιβεβαίωσε ο γιος του ηθοποιού, Πίτερ ΜακΚάλουμ. «Ήταν ο πιο ευγενικός, χαλαρός, υπομονετικός και στοργικός πατέρας. Έβαζε πάντα την οικογένεια πάνω από τον εαυτό του. Ανυπομονούσε για κάθε ευκαιρία να επικοινωνήσει με τα εγγόνια του και είχε έναν μοναδικό δεσμό με το καθένα από αυτά. Αυτός και ο μικρότερος εγγονός του, ο 9χρονος Γουίτ, βρίσκονταν συχνά στη γωνία ενός δωματίου σε οικογενειακά πάρτι και κάνανε βαθιές φιλοσοφικές συζητήσεις» έγραψε στην ανακοίνωσή του.

Ο ΜακΚάλουμ είχε γίνει γνωστός στις νεότερες γενιές θεατών για τον ρόλο του ιατροδικαστή στο επιτυχημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα «NCIS» του CBS. Το CBS σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι ήταν ένας ταλαντούχος ηθοποιός, αγαπητός σε όλο τον κόσμο. Ο ρόλος του στο «The Man from UNCLΕ» τον είχε καταστήσει δημοφιλή, ιδιαίτερα στο γυναικείο κοινό της εποχής.

 

Ο ΜακΚάλουμ είχε συμμετάσχει επίσης στις ταινίες «The Great Escape», «The Greatest Story Ever Told» και «A Night to Remember». Πρωταγωνίστησε επίσης στις τηλεοπτικές σειρές «Perry Mason» και «The Outer Limits».