Lifestyle | 11.10.2023 22:00

Ryan Reynolds: Η σημασία της αυτογνωσίας στην ανατροφή των παιδιών και ο αγώνας του για την ψυχική υγεία

Newsroom

Ο Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds) μιλάει με ειλικρίνεια στα παιδιά του για την ανατροφή και την ψυχική υγεία τους. «Νομίζω ότι είναι καλύτερα να τους μιλάς για τα πάντα», λέει ο ηθοποιός στο αμερικανικό περιοδικό People. «Είναι αλήθεια όταν λέω ότι ενδιαφέρομαι πολύ για τις ημέρες τους και για το πώς πάνε τα πράγματα».

Ο Ρέινολντς μίλησε επίσης για το πώς ο ίδιος και η σύζυγός του Μπλέικ Λάιβλι τονίζουν τη σημασία της «αυτογνωσίας» στα τέσσερα παιδιά τους, καθώς και το να συζητάνε με λεπτομέρειες την καθημερινή τους ρουτίνας.

«Για μένα, η καλύτερη στιγμή της ημέρας είναι να πηγαίνω με τα πόδια στο σχολείο για να πάρω τα παιδιά μου... Νομίζω ότι ως γονείς, είμαστε πολύ καλύτερα εξοπλισμένοι για να χειριστούμε τις δυσκολίες της παιδικής ηλικίας από ό,τι ήταν οι γονείς μου όταν ήμουν παιδί. Τώρα είναι τελείως διαφορετικό. Οι άνθρωποι έχουν πολύ μεγαλύτερη αυτογνωσία. Και σε αυτό που βασιζόμαστε περισσότερο είναι η αυτογνωσία για τα παιδιά μας… Απλά να έχεις επίγνωση του εαυτού σου και να καλωσορίζεις τα πάντα» λέει ο ηθοποιός.

Ο Ryan Reynolds για τους αγώνες του για την ψυχική υγεία

Ο Ρέινολντς τιμήθηκε στη Νέα Υόρκη στο 11ο ετήσιο γκαλά του Bring Change to Mind, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού με επίκεντρο την ψυχική υγεία, τον οποίο συνίδρυσε η ηθοποιός Glenn Close.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Page Six κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο 46χρονος Reynolds αναφέρθηκε στους δικούς του αγώνες για την ψυχική υγεία, αποκαλύπτοντας ότι βρίσκει τον εαυτό του να περιστρέφεται «εκτός ελέγχου» κατά καιρούς. Όταν ρωτήθηκε για το πώς διατηρεί την ψυχική του ισορροπία, ομολόγησε: «Όχι πάντα καλά, για να είμαι ειλικρινής».

Όπως πρόσθεσε: «Σίγουρα έχω τις δικές μου μικρές τελετουργίες και τέτοιου είδους πράγματα που με βοηθούν να παραμείνω προσγειωμένος και να μην ξεφεύγει το μυαλό μου από τον έλεγχο. Μερικές φορές είμαι πολύ καλός σ’ αυτό, μερικές φορές όχι».

Ο Ρέινολντς είπε ότι όταν αντιλαμβάνεται αυτές τις «εκτός ελέγχου» στιγμές, κάνει διαλογισμό σε μια προσπάθεια να «πάρει χρόνο» για τον εαυτό του να ανασυνταχθεί. “Έχω την τάση να υπερβάλλω εαυτόν όταν είμαι σε τέτοια κατάσταση“, εξήγησε ο πρωταγωνιστής. “Έχω κατά κάποιο τρόπο επίγνωση αυτών των πραγμάτων και τα διαχειρίζομαι όσο καλύτερα γίνεται.”

ειδήσεις τώραΜπλέικ ΛάιβλιΡάιαν Ρέινολντς