Lifestyle|28.03.2019 09:59

Τα ζώδια της Πέμπτης (28/3)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω τονίζει ό,τι σχετίζεται µε τα επαγγελµατικά. Εντονη κινητικότητα εντός του επαγγελµατικού σου περιβάλλοντος ή θα λείψει κάποιος συνάδελφος και θα χρειαστεί να αναλάβεις τα καθήκοντά του. Το µόνο σίγουρο, τα γεγονότα δεν αφήνουν να στρέψεις την προσοχή σου αλλού πέρα από τη δουλειά.

Ταύρος

Καλή ηµέρα για να χαλαρώσεις απ’ όσα σκέφτεσαι τελευταία, οπότε ασχολήσου µε πράγµατα που σε ευχαριστούν. Η Σελήνη στον Αιγόκερω δείχνει πως µια βόλτα στη φύση, µια κοντινή εκδροµή ή µια επίσκεψη σε πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου έχουν θετική επίδραση στη διάθεσή σου.

Δίδυµοι

Η Σελήνη στον Αιγόκερω στρέφει την προσοχή στα συναισθήµατα, στη σκέψη και στις ανησυχίες σου. Είσαι ή του ύψους ή του βάθους και λειτουργείς περισσότερο µε το συναίσθηµα, ακόµα και εκεί που πρέπει να επικρατήσει η λογική. Πρόσεξε ιδιαίτερα αν ασχοληθείς µε οικονοµικό σου ζήτηµα.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω στρέφει την προσοχή στη γνώµη όσων συναναστρέφεσαι σε προσωπικό ή επαγγελµατικό επίπεδο. ∆ιστάζεις να κάνεις κάτι που θέλεις για να µη δυσαρεστήσεις τον/τη σύντροφο ή στενό συνεργάτη. Ισορρόπησε ανάµεσα σε αυτά που θέλεις και που θέλουν οι άλλοι.

Λέων

Ισως προκύψουν εργασίες που δεν υπολόγισες, γι’ αυτό µην επιβαρύνεις το πρόγραµµα µε όλες τις δουλειές της εβδοµάδας! Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει εις πέρας από δουλειές ρουτίνας µέχρι και εργασιακές υποχρεώσεις καθώς είσαι ιδιαίτερα οργανωτικός/ή και συγκεντρωµένος/η. Αν µείνει ελεύθερος χρόνος ξεκουράσου.

Παρθένος

Καλή ηµέρα καθώς η Σελήνη στον Αιγόκερω σε αναζωογονεί! Αδραξε την ευκαιρία λόγω καλής διάθεσης και ασχολήσου µε αθλητική δραστηριότητα που σε γεµίζει χαρά. Πολύ καλή ηµέρα και για τα αισθηµατικά σου, είτε είσαι ελεύθερος/η είτε βρίσκεσαι σε σχέση, γι’ αυτό αφιέρωσε χρόνο στην προσωπική σου ζωή.

Ζυγός

Το µυαλό ανυποµονεί για τη στιγµή που θα γυρίσεις σπίτι, θα καθίσεις στον καναπέ, θα διαβάσεις ένα βιβλίο και θα δεις τους δικούς σου. Η Σελήνη στον Αιγόκερω δηµιουργεί την ανάγκη να στραφείς στο σπίτι σου είτε µε την κυριολεκτική είτε µε τη µεταφορική έννοια. Ηµέρα µε συναισθηµατική υπερχείλιση.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω δείχνει πως όσες δουλειές κι αν έχεις οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου δίνουν χρώµα στην ηµέρα σου. Τα τηλέφωνα χτυπούν και η επικοινωνία µε ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος σε παρασύρει σε τουλάχιστον µία έξοδο! Πριν ενδώσεις τέλειωσε µε τις καθηµερινές υποχρεώσεις.

Τοξότης

Οι οικονοµικές υποχρεώσεις, η διευθέτηση λογαριασµών και ό,τι σχετίζεται µε το ταµείο που είναι µείον σε απασχολεί. Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει στο προσκήνιο τα χρήµατα. Οσο περισσότερα συγκεντρώσεις τόσο λιγότερη ανασφάλεια θα νιώθεις, αλλά η προσήλωσή σου σε αυτά ίσως διαταράξει τις ισορροπίες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δείχνει πως είναι δύσκολο να ασχοληθείς µε τους άλλους αν πρώτα δεν ασχοληθείς µε τον εαυτό σου. Η εγωκεντρική σου συµπεριφορά θα δηµιουργήσει πρόβληµα αν χάσεις το µέτρο, πρόσεχε! Μια συζήτηση µε στενό συνεργάτη ή τον/τη σύντροφο φέρνει διαφορετική γνώµη από τη δική σου.

Υδροχόος

Ισως έχεις τις κλειστές σου, καθώς η Σελήνη στον Αιγόκερω δηµιουργεί ανησυχίες που φέρνουν έντονη καχυποψία. Πρόσεχε καθώς αυτή η συµπεριφορά σε φέρνει αντιµέτωπο/η µε τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, που θα αρχίσουν να αναρωτιούνται τι σου συµβαίνει. Επικεντρώσου σε εργασιακό ζήτηµα.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Αιγόκερω δείχνει πως η ηµέρα έχει ευκαιρίες για συναντήσεις και συζητήσεις. Ακόµα και αν δεν δεις την παρέα σου λόγω φόρτου εργασίας, θα έρθεις κοντά µε συναδέλφους αν τους προτείνεις να πάτε για ποτό ή για φαγητό µετά τη δουλειά. Οι επικοινωνιακές σου δυνατότητες είναι µεγάλες.

ζώδιααστρολογικές προβλέψειςωροσκόπιο