Lifestyle | 28.03.2019 19:35

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα live acts που θα δούμε φέτος στα MadWalk (vid)

Newsroom

Το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας (1/4), τo MadWalk 2019 έρχεται για ένατη συνεχόμενη χρονιά, να ενώσει σε ένα ανατρεπτικά δημιουργικό event τη μόδα με τη μουσική.

Ωστόσο, ένα από τα πιο λαμπερά και πρωτοεμφανιζόμενα πρόσωπα στην ελληνική τηλεόραση αποφάσισε να δείξει το ταλέντο του και στην παρουσίαση. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αφού κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με τα σχόλια του για τις επιδόσεις των κοριτσιών, το κορίτσι με τη διεθνή καριέρα είπε «ναι» στην πρόταση του Mad TV να παρουσιάσει το φετινό Madwalk. 

T

Παράλληλα, στο σκηνικό που θα δημιουργηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, θα παρουσιαστούν μοναδικά acts γεμάτα εκπλήξεις κι ανατροπές. Δημοφιλείς καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό μαζί με τις πρωτότυπες δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brand θα προσφέρουν στιγμές γεμάτες μόδα και μουσική. 

Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού ένα συμφωνικό σύνολο υπό τη μουσική διεύθυνση του Γιώργου Ζαχαρίου θα συνοδεύσει τα διασκευασμένα τραγούδια που θα παρουσιαστούν στη σκηνή του φετινού MadWalk. 

Η επίσημη λίστα των live acts που θα παρουσιαστούν: 

-Η Cecilia Krull στο catwalk της Atelier Loukia.
-Ο Σάκης Ρουβάς με τη Μαρίνα Τζιάνγουιρθ στο catwalk της Celia Kritharioti Haute Couture θα ερμηνεύσουν το «Shallow» της Lady Gaga και του Μπράντλεϊ Κούπερ.
-Οι The Other Side Project (Αποστόλης Τότσικας, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Ίαν Στρατής, Aναστάσιος Ράμμος & ARVA) στο catwalk των Deux Hommes θα τραγουδήσουν το «Fuego» της Ελένης Φουρέιρα.
-Η Ήβη Αδάμου στο catwalk του Dimitris Petrou.
-Ο Δάκης με την Έλενα Τσαγκρινού στο catwalk της Orsalia Parthenis.
-Η Demy στο catwalk του Sotiris Georgiou.
-Η Ευαγγελία Αραβανή στο catwalk των The Designers' Lab.
-Η Καλομοίρα στο catwalk της BSB.
-Ο Διονύσης Σχοινάς στο act by MINI.
-Η Μαριέλλα Σαββίδου στο catwalk της Parabita.
-Η Κατερίνα Γερονικολού στο catwalk της Toi&moi.
-Οι Barrice, Christopher Vee, Natasha K και Δανάη Παππά στο catwalk της 5226 by Celia Kritharioti.
-Η Εβελίνα Παπούλια και η Αφροδίτη Λιάντου στο act by Noxzema.

+ 3 special acts
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον FY στο opening act by Serkova Crystal Pure.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο closing act by Serkova Crystal Pure.
Η Ελένη Φουρέιρα σε ένα φιλανθρωπικό special act της BSB.

Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στο Σωματείο  «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», αφού μέρος των εσόδων της εκδήλωσης, θα διατεθεί για την προσφορά του απαραίτητου εξοπλισμού για τη συμμετοχή των παιδιών στο «ELPIDA Youth Summer Camp», το 10ήμερο θεραπευτικό πρόγραμμα για αποθεραπευμένα παιδιά ηλικίας 9-16 ετών που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι από την Επιτροπή «ELPIDA Youth».

Madwalk