Lifestyle|31.01.2024 11:40

Gisele Bundchen: Συγκινεί η ανάρτηση για τη μητέρα της που πέθανε από καρκίνο - «Ησουν ένας άγγελος επί γης»

Newsroom

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bundchen), καθώς η μητέρα της έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 75 ετών. Το νοσοκομείο Moinhos de Vento εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιβεβαιώνει ότι η Βάνια Νονενμάχερ (Vania Nonnenmacher) πέθανε από καρκίνο στο νοσοκομείο του Πόρτο Αλέγκρε της Βραζιλίας την Κυριακή (28/1), αφού εισήχθη την Παρασκευή.

Μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε μία σειρά από κοινές τους φωτογραφίες και έγραψε στη λεζάντα: «Αγαπημένη μαμά, πονάει να ξέρω ότι δεν θα μπορώ να σε αγκαλιάσω πια, αλλά ξέρω ότι πάντα θα μας προσέχεις. Ησουν ένας άγγελος επί γης, πάντα βοηθούσες όλους γύρω σου. Είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι κόρη σου και που έμαθα από σένα. Σε ευχαριστώ που είσαι το καλύτερο πρότυπο αγάπης, δύναμης, συμπόνιας, θάρρους και χάρης.

 

Θα φυλάω για πάντα τις όμορφες αναμνήσεις που μοιραστήκαμε και θα ζω με τις αξίες που μου δίδαξες. Θα ζεις για πάντα μέσα από τις πολλές ζωές που άγγιξες. Σε ευχαριστώ που μου έδωσες πέντε καλύτερους φίλους για μια ζωή. Η αγάπη σου πάντα θα μας οδηγεί. Θα σε δω στα όνειρά μου». 

Το διάσημο μοντέλο και η μητέρα της ήταν πολύ δεμένες. Η Νονενμάχερ, η οποία ήταν συνταξιούχος ταμίας τράπεζας,  είχε άλλες πέντε κόρες: τη δίδυμη της Bundchen, Patricia και τις Rafaela, Graziela, Gabriela και Raquel.

ειδήσεις τώραμοντέλομητέραΖιζέλ Μπούντχεν