Lifestyle|31.01.2024 13:00

Ashley Park: Η Mindy από το «Emily in Paris» επέστρεψε σπίτι μετά το σηπτικό σοκ

Newsroom

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Emily in Paris», Άσλεϊ Παρκ (Ashley Park), έκανε μία δημοσίευση στα social media, ώστε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της. Η ηθοποιός υπέστη σηπτικό σοκ, ενώ έκανε διακοπές την περίοδο των εορτών στις Μαλδίβες. Αρχικά, εμφάνισε μια απλή αμυγδαλίτιδα, η οποία στη συνέχεια εξελίχθηκε σε σηπτικό σοκ, που επηρέασε πολλά από το όργανά της.  

Τώρα, αναρρώνει στο σπίτι της, στο Παρίσι, αφού έλαβε ιατρική άδεια να επιστρέψει μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της. Τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν του «Emily in Paris» βρίσκονται προ των πυλών και η ηθοποιός πολύ σύντομα θα βρεθεί ξανά στους δρόμους της πρωτεύουσας της Γαλλίας, ως Mindy.

Τα λουλούδια και η τρυφερή αγκαλιά με την Κόλινς

Η Παρκ δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες που περιγράφουν τις πρώτες της μέρες στο Παρίσι και έγραψε στη λεζάντα:  «Είμαι βαθιά συγκινημένη και ευγνώμων για τα όμορφα μηνύματα υποστήριξης και παρηγοριάς, τις προσωπικές σας ιστορίες σήψης και νοσηλείας και πραγματικά σε κάθε άνθρωπο που έχει επικοινωνήσει με αγάπη. Κάθε μήνυμα με ώθησε ειλικρινά σε μια γρήγορη και ελπιδοφόρα ανάρρωση.

Λυπάμαι για την καθυστέρηση στις απαντήσεις, απλά ήθελα να ενημερώσω ότι είχα ιατρική άδεια να πετάξω αφού ανταποκρίθηκα στις θεραπείες, και τώρα αναρρώνω και ξεκουράζομαι στο Παρίσι, όπου με υποδέχτηκαν με αυτό το απίστευτο θερμό καλωσόρισμα από αγαπημένα πρόσωπα και την οικογένειά μου, Emily In Paris». 

 

Στην ίδια δημοσίευση, η ηθοποιός είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες της και το Netflix για τη στήριξη και την καλοσύνή τους. «Ευχαριστώ εσείς στο @netflix και στο @emilyinparis για την πραγματική καλοσύνη και τη φιλότιμη υπομονή σας, καθώς περιμένω να πάρω ιατρική άδεια για να δουλέψω. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη που θα συμμετέχω στο πλατό για την τέταρτη σεζόν. Υπόσχομαι ότι αναπνέω μέσα απ' όλο αυτό και φροντίζω όσο μπορώ τον εαυτό μου για να ξαναβρώ τη φόρμα μου. Εν τω μεταξύ, ευχαριστώ για τις αγκαλιές του καναπέ @lilyjcollins». 

Η απεργία των σεναριογράφων και η αναπάντεχη εγκυμοσύνη

Τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν ήταν προγραμματισμένα να ξεκινήσουν τέλη καλοκαιριού με αρχές φθινοπώρου στο Παρίσι. Ωστόσο, τον Ιούνιο του 2023, το Variety ανέφερε ότι «τα γυρίσματα καθυστέρησαν κατά δύο μήνες λόγω της απεργίας των σεναριογράφων». Ενα χρόνο νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό πως η υποψήφια για Emmy ρομαντική κομεντί ανανεώθηκε για 3η και 4η σεζόν.

Η τελευταία σεζόν κυκλοφόρησε στις 21 Δεκεμβρίου, μετά από μια λαμπερή πρεμιέρα στην γαλλική πρωτεύουσα παρουσία των ηθοποιών της σειράς, ανάμεσα τους η Λίλι Κόλινς, η Ασλεϊ Παρκ, η Φιλιπίν Λίροϊ-Μπολιέ, η Κέιτ Γουόλς και ο Λούκας Μπράβο.

«Ξύπνησα νωρίς για να σας δώσω μερικά πολύ συναρπαστικά νέα. Η @emilyinparis επιστρέφει για την 3η σεζόν ΚΑΙ περιμένετε, για την 4η σεζόν!!!!! Δεν μπορώ να πω αν η Emily θα λάτρευε ή θα μισούσε αυτό το ρούχο, αλλά θα ούρλιαζε έτσι κι αλλιώς. Πραγματικά σας αγαπώ όλους, σας ευχαριστώ πολύ για την απίστευτη υποστήριξη. Πραγματικά δεν μπορώ να περιμένω για περισσότερα» είχε αναφέρει η πρωταγωνίστρια στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

 

Η νέα σεζόν βλέπει την Εμιλι Κουπερ να παίρνει μια απόφαση που αλλάζει τη ζωή της και να μένει στο Παρίσι, ενώ παράλληλα παλεύει με την επαγγελματική και την ερωτική της ζωή. Είναι πιθανό ότι το μεγαλύτερο μέρος του αρχικού καστ θα επιστρέψει στα νέα επεισόδια, συμπεριλαμβανομένων των Lily Collins (Emily), Lucas Bravo (Gabriel), Ashley Park (Mindy), Camille Razat (Camille), Lucien Laviscount (Alfie), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie), Samuel Arnold (Julian) και Bruno Gouery (Luc).

Αν και το Netflix δεν έχει αποκαλύψει ακόμα την επίσημη ιστορία της τέταρτης σεζόν, το συγκλονιστικό φινάλε της προηγούμενης σεζόν σίγουρα δίνει μερικές ενδείξεις για το τι θα ακολουθήσει. Φαίνεται ότι θα υπάρξει πολύ δράμα σχέσεων. Θυμίζουμε ότι η Καμίλ και ο Γκάμπριελ χωρίζουν στην εκκλησία, όπως το ίδιο γίνεται και με τον Αλφι και την Εμιλι, όταν ο πρωτος μαθαίνει τα αληθινά αισθήματα της πρωταγωνίστριας για τον Γκάμπριελ. Ωστόσο, το μεγαλύτερο σοκ είναι στο τέλος του επεισοδίου, καθώς ο Γάλλος σεφ αποκαλύπτει στην Εμιλι ότι η Καμίλ είναι έγκυος.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες φέρνουν αλλαγές στη σειρά

Τα γυρίσματα, αρχικά, επρόκειτο να γίνουν στα στούντιο της Cite du Cinema, αλλά επειδή αυτά είναι κλεισμένα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τον Νοέμβριο, το «Emily In Paris» θα γυριστεί στα Studios Monjoie. Ολα τα κινηματογραφικά γυρίσματα απαγορεύονται στο Παρίσι για να φιλοξενήσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο.

Στις 5 Δεκεμβρίου 2023, ο σκηνοθέτης Αντριου Φλέμινγκ έδωσε μία πρώτη γεύση από το σενάριο του πρώτου επεισοδίου της τέταρτης σεζόν στο Instagram, γράφοντας: «On y va! Saison Quatre of Emily!» που μεταφράζεται ως «Πάμε! 4η σεζόν του Emily».

Μερικές εβδομάδες αργότερα, το Netflix ανακοίνωσε ότι η νέα σεζόν βρίσκεται επίσημα στην παραγωγή, καθώς η Κόλινς δημοσίευσε μία φωτογραφία, κρατώντας το κείμενο από το σενάριό της.

 

«Ανεπιθύμητη» η Εμιλι στο Παρίσι

Την ίδια ώρα, νευριασμένοι Παριζιάνοι ζωγράφισαν γκράφιτι στα παντζούρια ενός καφέ που χρησιμοποιείται για τα γυρίσματα του «Emily in Paris», καθώς η γαλλική πόλη βλέπει μια έξαλλη αντίδραση κατά του υπερτουρισμού. Στα παντζούρια ενός άλλου καφέ στον ίδιο δρόμο έχουν δημιουργηθεί γκράφιτι που γράφουν «Η Εμιλι δεν είναι ευπρόσδεκτη» με τεράστια μαύρα γράμματα σε ένδειξη διαμαρτυρίας προς τους θαυμαστές του σόου. Το ίδιο γράφει και στο κεντρικό σιντριβάνι της Place de l’Estrapade. 

ειδήσεις τώραγυρίσματαsocial mediaΟλυμπιακοί ΑγώνεςΛίλι Κόλινςσηπτικό σοκNetflix