Lifestyle | 23.03.2024 11:04

Κέιτ Μίντλετον: Δεν θα παρευρεθεί στην πασχαλινή λειτουργία στο Γουίνσδορ - «Μουδιασμένοι» οι Βρετανοί

Newsroom

Η αποκάλυψη πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον πάσχει από καρκίνο προκάλεσε σοκ σε παγκόσμιο επίπεδο. Η είδηση έγινε γνωστή το βράδυ της Παρασκευής 22/3 μέσω ενός δίλεπτου βίντεο στο οποίο η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον αποκάλυπτε όλη την αλήθεια γύρω από την υγεία της.

 

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έμαθε για τον καρκίνο της συζύγου του Κέιτ Μίντλετον, λίγο πριν παραστεί στην επιμνημόσυνη δέηση για τον εκλιπόντα τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και νονό του.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Γουίλιαμ αναμενόταν να παραστεί στην εκδήλωση στο Κάστρο του Γουίνδσορ στις 27 Φεβρουαρίου, ωστόσο τελευταία στιγμή υπήρξε αλλαγή των σχεδίων του καθώς όπως αναφέρει το βρετανικό μέσο μόλις η Κέιτ Μίντλετον είχε διαγνωστεί με καρκίνο.

Η απουσία της Κέιτ Μίντλετον από την παραδοσιακή λειτουργία για το Πάσχα στο Γουίνσδορ

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα, η Κέιτ Μίντλετον δεν θα συμμετάσχει με τα υπόλοιπα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας στην παραδοσιακή λειτουργία για το Πάσχα στο Γουίνσδορ, λόγω της διάγνωσής της με καρκίνο, αλλά τονίζει πως ανυπομονεί για τη μέρα που θα επιστρέψει στα καθήκοντά της.

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», o πρίγκιπας της Ουαλίας Γουίλιαμ θα επιστρέψει στα καθήκοντά του μετά την επιστροφή των παιδιών στο σχολείο έπειτα από τις διακοπές για το Πάσχα, αλλά η οικογένεια δεν θα δώσει το παρών στην πασχαλινή λειτουργία στο παρεκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Γουίνσδορ. Μέχρι στιγμής πάντως, δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα επιστροφής της στα καθήκοντά της. H Πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι αποφασισμένη να συνεχίσει κανονικά τη ζωή της, καθώς θεωρεί ότι αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αποθεραπεία της.

Ο πρίγκιπας έχει ήδη προσαρμόσει τα βασιλικά του καθήκοντα για να αφιερώσει ακόμη περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του μετά την πρώτη εισαγωγή της Κέιτ στην κλινική του Λονδίνου τον Ιανουάριο.

πρίγκιπας ΟυίλιαμΚέιτ Μίντλετονκαρκίνοςειδήσεις τώρα