Lifestyle|14.05.2024 10:47

Mente Fuerte για Δέσποινα Βανδή: «Μου φαινόταν πολύ ξινή στην αρχή, αλλά είναι τυπάρα»

Newsroom

Ο Mente Fuerte έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που τον συνάντησαν σε μία εκδήλωση και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη Δέσποινα Βανδή, με την οποία συνεργαάστηκαν για το τραγούδι «Πανσέληνος».

Ο τράπερ ρωτήθηκε, σχετικά με το την αίσθηση που του άφησε η συνεργασία τους, με τον ίδιο να αναφέρεται στην πρώτη εικόνα που είχε από την λαϊκή τραγουδίστρια, πριν συναναστραφεί μαζί της.

Όπως είπε στο «Happy Day»: «Είναι φοβερή τυπάρα, είναι πολύ καλό άτομο και τα έχουμε βρει. Ναι σίγουρα τη φοβόμουν στην αρχή, της το έχω πει φαινόταν πολύ ξινή, αλλά είναι φοβερή, πολύ καλό άτομο».

«Δεν τα πάω καλά με την τηλεόραση, δεν μου αρέσει»

Ο Mente Fuerte αναφέρθηκε και στη σχέση με την τηλεόραση αλλά και τους γονείς του: «Δεν τα πάω καλά με την τηλεόραση, δεν μου αρέσει. Νιώθω άβολα. Με σχολιάζουν χωρίς να είμαι στην τηλεόραση. Στη μητέρα μου κάνω συνέχεια δώρα αλλά επειδή κάνει παράπονα ο πατέρας μου, θέλω να πω ότι και με εκείνον έχω φοβερή σχέση και τον έχω πάρα πολύ ψηλά. Όλο για τη μαμά μου λέω και με τον πατέρα μου έχουμε beef. Μου έκανε παράπονα αστειευόμενος».

ειδήσεις τώραΔέσποινα ΒανδήMente Fuerte