Lifestyle|16.05.2024 09:39

Δημήτρης Σταρόβας: Οι πρώτες δηλώσεις της συντρόφου του - «Το παλεύει, χρειάζεται ηρεμία»

Newsroom

Σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Σταρόβας καθώς υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Ο γνωστός καλλιτέχνης από το πρωί της Τετάρτης νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο και πιο συγκεκριμένα στη νευρολογική κλινική.

Πάντως, ο Δημήτρης Σταρόβας έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, ενώ σταδιακά η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται.

Από την πρώτη στιγμή, βράχος στο πλευρό του στέκεται η επί χρόνια σύντροφός του, Αννα Σταθάκη.

Η ίδια έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Happy Day», υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: «Το παλεύει. Επικοινωνεί αλλά δεν μιλάει. Χρειάζεται ηρεμία. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον».

Κατερίνας Ζαρίφη: «Συνέβη λίγο πριν βγούμε στην εκπομπή»

Η Κατερίνα Ζαρίφη, μέσω της εκπομπής της στο OPEN, έστειλε το δικό της μήνυμα στο Δημήτρη Σταρόβα. «Θέλω να στείλω την ειλικρινή μας αγάπη, αγκαλιά και σκέψη στο Δημήτρη Σταρόβα. Μία είδηση που τώρα συνέβη, λίγη ώρα πριν βγούμε στον αέρα εδώ στην Οδό Ζαρίφη» είπε, αρχικα, η παρουσιάστρια.

«Μάθαμε ότι υπέστη ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Επειδή οι πληροφορίες που φτάνουν είναι συγκεχυμένες, ξέρουμε ότι νοσηλεύεται στο Τζάνειο, εμείς επιλέγουμε να πάμε με την καλή εκδοχή, που λέει ότι βρίσκεται στη νευρολογική κλινική και υποβάλλεται σε εξετάσεις. 

Να στείλουμε την άπειρη αγάπη μας και στο Δημήτρη και στην Άννα, τη σύντροφό του, γιατί εγώ τους ξέρω και τους δύο πολύ καλά. Θεωρώ ότι θα έχουμε πολύ καλά νέα, με αυτό το σενάριο θέλουμε να πάμε. Ξέρουμε πόσο τον αγαπάτε κι εμείς το ίδιο. Μήτσο μου, περαστικά, να είσαι δυνατός και είμαστε εδώ για να μεταφέρουμε μόνο θετικές ειδήσεις» πρόσθεσε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Δημήτρης Σταρόβαςεγκεφαλικόειδήσεις τώραΚατερίνα Ζαρίφη