Lifestyle|21.05.2024 10:00

Cate Blanchett: Σχημάτισε με το φόρεμα της τη σημαία της Παλαιστίνης στο φεστιβάλ των Καννών

Newsroom

Τη στήριξη της στον παλαιστινιακό λαό έξέφρασε η Κέιτ Μπλάνσετ (Cate Blanchett) με εμφάνισή της στο 77ο Φεστιβάλ των Καννών.

Η διάσημη ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί για την έβδομη ημέρα του φεστιβάλ κινηματογράφου με ένα φόρεμα, που είχε τα χρώματα της σημαίας της Παλαιστίνης.

Το σύνολό της ήταν μαύρο στο μπροστινό μέρος και λευκό πίσω, ενώ η ουρά του κατέληγε σε μια πράσινη απόχρωση, που σε συνδυασμό με το κόκκινο χαλί, παρέπεμπε στη σημαία. Το συνδύασε με ένα κολιέ που απλωνόταν χαριτωμένα γύρω από τους ώμους της.

H Κέιτ Μπλάνσετ κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ Καννών και να αποσπάσει θετικά σχόλια στα social media για την κίνησή της.

 

Τι αποκάλυψε για τη νέα της ταινία

Η Κέιτ Μπλάνσετ αποκάλυψε ότι στη νέα πολιτική κωμωδία «Rumours» στην οποία πρωταγωνιστεί δόθηκε ο τίλος του σημαντικού άλμπουμ των Fleetwood Mac του 1977. Σε συνέντευξη Τύπου στο Φεστιβάλ των Καννών η Μπλάνσετ μίλησε για την ταινία και τον τίτλο της.

Η Κέιτ Μπλάνσετ σε δηλώσεις της στη συνέχεια στο Variety εξήγησε: «Πραγματικά επιβεβαίωσα κάτι με τον Γκάλεν Τζόνσον χθες το βράδυ και είναι περίεργο που δεν αναφέρθηκε ποτέ στην πρόβα, το οποίο είναι: "Γιατί αυτή η ταινία έχει τον τίτλο Rumours;". Και ο σύζυγός μου είχε πει: "Είναι από το άλμπουμ των Fleetwood Mac;" Και είπες: "Ναι είναι"».

Η ταινία αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας πολιτικών που συγκεντρώνονται σε μια Σύνοδο Κορυφής της G7 και έχουν την αποστολή να διαμορφώσουν μια ομαδική δήλωση, αλλά μπλέκονται σε ακολασίες και ερωτικές σχέσεις.

Ο Γκάλεν Τζόνσον συνέχισε εξηγώντας: «Το άλμπουμ "Rumours" ήταν δημιουργικά γεμάτο και όλοι κοιμόντουσαν μεταξύ τους, οπότε έχει νόημα ο τίτλος. Κανείς δεν το αμφισβήτησε. Νομίζαμε ότι οι άνθρωποι, παραγωγοί και χρηματοδότες, θα έλεγαν: "Γιατί Rumours;", αλλά κανείς δεν το αμφισβήτησε ποτέ, οπότε έγινε ο τίτλος».

Κέιτ Μπλάνσετφεστιβάλ ΚαννώνΠαλαιστίνηειδήσεις τώρα