Lifestyle | 23.05.2024 09:55

Δημήτρης Σταρόβας: Επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής – Δύσκολη νύχτα στο νοσοκομείο για τον ηθοποιό

Newsroom

Για περισσότερο από μία εβδομάδα ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.Ο 61χρο νος καλλιτέχνης, που έχει ξεκινήσει να λέει τις πρώτες του λέξεις και προτάσεις, το βράδυ της Τετάρτης 23/5 πέρασε δύσκολες στιγμές, καθώς είχε ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής.

Η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης 23/5 και αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Σταρόβας είχε ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής, ωστόσο οι ίδια παραμένει ψύχραιμη και περιμένει τους θεράποντες ιατρούς για να την ενημερώσουν για την κατάσταση της υγείας του. 

Η Ματίνα Παγώνη για τις εξελίξεις στην κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα

«Η κολπική μαρμαρυγή είναι μια συχνή καρδιακή πάθηση και χαρακτηρίζεται από έναν γρήγορο χτύπο, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε θρόμβο, δηλαδή να υπάρξει κίνδυνος άλλου εγκεφαλικού επεισοδίου. Η επιστήμη έχει προχωρήσει και μπορεί να γίνει άμεση παρέμβαση από την ιατρική ομάδα και να επανέλθει ο ρυθμός της καρδιας», ανέφερε η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». «Όταν υπάρχουν άλλοι προδιαθεσικοί παράγοντες μπορεί να εμφανιστεί κολπική μαρμαρυγή, είναι πολλά τα αίτια, αλλά τη στιγμή που αντιμετωπίζεται άμεσα, τα πράγματα θα πάνε καλά», συμπλήρωσε.

νοσοκομείοεγκεφαλικόΔημήτρης Σταρόβαςειδήσεις τώρα