Lifestyle|06.06.2024 11:57

Με βαθιά κατάθλιψη η Christina Applegate: «Νιώθω πως δεν υπάρχει ελπίδα, δεν απολαμβάνω τίποτα πλέον»

Newsroom

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Dead to Me», Κριστίνα Άπλγκεϊτ (Christina Applegate), μιλά για την κατάθλιψη που βιώνει λόγω της σκλήρυνσης κατά πλάκας και παραδέχεται ότι αυτό την κάνει να έχει ελάχιστη θέληση για ζωή.

«Αυτή τη στιγμή πάσχω από κατάθλιψη, κάτι που δεν νομίζω ότι είχα νιώσει εδώ και πολλά χρόνια» ανέφερε η 52χρονη ηθοποιός στο επεισόδιο του podcast «MeSsy» που ετοιμάζει η ίδια με την Jamie-Lynn Sigler.

«Είναι μια πραγματική, βαθιά κατάθλιψη που με τρομάζει, καθώς νιώθω πως δεν υπάρχει ελπίδα. Είμαι παγιδευμένη σε αυτό το σκοτάδι τώρα, κάτι που δεν έχω βιώσει εδώ και, δεν ξέρω καν πόσα χρόνια, πιθανόν πάνω από 20».

Το επεισόδιο ηχογραφήθηκε λίγο μετά την απροσδόκητη εμφάνιση της Applegate στα βραβεία Emmy τον Ιανουάριο, την οποία περιέγραψε ως «την πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου», προσθέτοντας ότι κοιμήθηκε για «δύο μέρες» μετά την εκδήλωση.

Αναφερόμενη στις συνέπειες της σκλήρυνσης κατά πλάκας στο σώμα της, η Applegate δηλώνει: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν απολαμβάνω τη ζωή. Δεν απολαμβάνω τίποτα πλέον».

ηθοποιόςΚριστίνα 'Απλγκεϊτκατάθλιψησκλήρυνση κατά πλάκας