Lifestyle|20.06.2024 16:41

Travis Scott: Συνέλαβαν τον γνωστό ράπερ – Ποιος ο λόγος

Newsroom

Μετά τη σύλληψη του Τζάστιν Τίμπερλεΐκ (Justin Timberlake) πριν λίγες μέρες, ένας ακόμη τραγουδιστής συλλαμβάνεται απο τις αμερικανικές αρχές.

Πιο συγκεκριμένα ο ράπερ Τράβις Σκοτ (Travis Scott) συνελήφθη τις πρωινές ώρες στο Μαΐάμι , καθώς όπως φαίνεται προκάλεσε ταραχές σε σκάφος που είχε νοικιάσει με την παρέα του.

«Εγινε έξαλλος φωνάζοντας βωμολοχίες»

Ο ράπερ σύμφωνα με το «7News Miami», κατηγορείται για καταπάτηση περιουσίας και άτακτη συμπεριφορά σε κατάσταση μέθης. Όπως αναφέρει το αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι Μπιτς, το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, 20 Ιουνίου, στη μαρίνα του Μαϊάμι Μπιτς.

Αστυνομικοί κλήθηκαν στη μαρίνα επειδή επικρατούσε αναστάστωση και ήρθαν σε επαφή με τα εμπλεκόμενα μέλη. Ο Σκοτ φέρεται να βρισκόταν σε ένα ναυλωμένο σκάφος, όταν ο ιδιοκτήτης του ζήτησε αρκετές φορές να φύγει. Η αστυνομία είπε ότι ο Σκοτ «έγινε έξαλλος ουρλιάζοντας βωμολοχίες, έφυγε και επέστρεψε για να προκαλέσει περισσότερη αναστάτωση».

Ο 33χρονος έχει καταθέσει εγγύηση 650 δολαρίων και αναμένεται να αποφυλακιστεί αργότερα μέσα στη μέρα. Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες της σύλληψής του.

Ο ράπερ έχει βεβαρημένο παρελθόν, καθλως πρόσφατα είχε εμπλακεί και σε έναν ακόμα καβγά. Βίντεο που κυκλοφόρησαν στα διεθνή πρακτορεία το απόγευμα της Παρασκευής 24 Μαΐου, δείχνουν τον Τράβις Σκοτ να τσακώνεται με τον Τάιγκα (Tyga) στις Κάννες. Οι δύο τραγουδιστές και πρώην σύντροφοι της Κάιλι Τζένερ (Kylie Jenner) ενεπλάκησαν σε έντονο καβγά, με κλωτσιές και γροθιές. Τα πλάνα έρχονται από πάρτι για το φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο βράδυ.

Travis ScottσύλληψηΚάιλι ΤζένερράπερTygaΜαιάμι