Lifestyle|07.11.2018 18:37

Η Βικτόρια Χίσλοπ διαφημίζει την Ελλάδα μιλώντας ελληνικά

Newsroom

Στη συνέντευξη Τύπου της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά στο πλαίσιο της World Travel Market του Λονδίνου, που άνοιξε τις πύλες της τη Δευτέρα (5/11), η έκπληξη ονομαζόταν Βικτόρια Χίσλοπ.

Η γνωστή Βρετανίδα συγγραφέας, που διαφημίζει τη χώρα μας σε κάθε της βήμα, είχε ενεργό ρόλο στην παρουσίαση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος προς τα διεθνή ΜΜΕ και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στην έκθεση. 

Η Χίσλοπ μίλησε στο κοινό που είχε κατακλύσει την αίθουσα για την Ελλάδα που αγαπάει: «Η Ελλάδα είναι παρά πολύ πλούσια στα όσα προσφέρει σε έναν τουρίστα, είτε επιλέγει τις Κυκλάδες, είτε την Αθήνα, είτε τη Θεσσαλονίκη, είτε την Κρήτη». Συμπλήρωσε ότι «είναι ευτυχία για κάποιον να επισκέπτεται αυτή τη χώρα». Μάλιστα στο περιθώριο της εκδήλωσης έδωσε και μια συνέντευξη στα ελληνικά:

Η συγγραφέας του βιβλίου το «Νησί», που μεταφέρθηκε στην τηλεόραση και έκανε μεγάλη επιτυχία στο Mega, ετοιμάζει νέο βιβλίο, που καταπιάνεται με τη Μακρόνησο και την πολιτική της ιστορία. Το βιβλίο πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2019 αρχικά στα αγγλικά και κατόπιν στα ελληνικά.

Η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της ότι εκτός από τις παραλίες, τη θάλασσα και το φαγητό, ασχολείται και με την ιστορία της Ελλάδας, την οποία διερευνά όταν επισκέπτεται ένα καινούργιο μέρος στη χώρα μας.

Βικτόρια ΧίσλοπτουρισμόςΈλενα Κουντουρά