Lifestyle|11.04.2019 11:58

Πέτρος Μαζαράκης: Έχω κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας -Δεν άντεχα χωρίς ναρκωτικά (vid)

Newsroom

Ο Πέτρος Μαζαράκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night show», το βράδυ της Τετάρτης (10/4) και μίλησε για τα λάθη και τα πάθη που τον οδήγησαν στο χείλος της καταστροφής.

Αναφερόμενος στον εθισμό του στις ναρκωτικές ουσίες και το αλκοόλ, περιέγραψε τις στιγμές εξαθλίωσης, απελπισίας και απόγνωσης καθώς και τις δύο απόπειρες αυτοκτονίας που έκανε.

«Τα ναρκωτικά μπήκαν στη ζωή μου στα 19. Ξεκίνησα με αλκοόλ. Τα είχα όλα στη ζωή μου. Δεν με αγαπούσα. Έπινα τόσο πολύ που όταν βρήκα την κοκαΐνη ερωτεύτηκα. Λέω εδώ είμαστε. Ένιωσα πως αυτό το κενό που μου έλειπε το βρήκα. Μετά τα 20 έγινε αυτό. Δοκίμασα για πρώτη φορά κοκαΐνη στην Γ’ Λυκείου και ήθελα να πάω να κοιμηθώ. Ήρθε ένας και μου έδωσε κόκα και από εκεί που νύσταζα χόρευα και είχα διάθεση. Πρώτη φορά τότε και μετά ξαναδοκίμασα μετά τα 20», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο ίδιος. 

Επιπλέον, αποκάλυψε πως κατάφερε να ξεκόψει από τις ουσίες μετά από 15 χρόνια χρήσης και τον ρόλο που έπαιξε σε αυτό η στήριξη από τους γονείς και το οικογενειακό του περιβάλλον.

«Ήμουν ο μεγαλύτερος ψεύτης που υπήρχε στον κόσμο γιατί έπαιρνα ναρκωτικά. Λόγω των ναρκωτικών κορόιδευα την οικογένειά μου. Έλεγα ψέματα σε όλους. Έχω κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας γιατί δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω τη ζωή χωρίς τα ναρκωτικά. Τα ναρκωτικά θα σε πάνε ή στο ψυχιατρείο ή στον θάνατο ή στη φυλακή. Όσο σκέφτομαι τώρα που είμαι καθαρός τι έχω κάνει, τρομάζω, ντρέπομαι. Η αιτία που έπεσα με τα μούτρα στα ναρκωτικά ήταν ο χωρισμός μου με την κοπέλα  που είχα σχέση», συμπλήρωσε.

Γρηγόρης ΑρναούτογλουANT1Πέτρος ΜαζαράκηςThe 2night show