Lifestyle|30.06.2024 10:00

Τζόυς Ευείδη για Γιώργο Κιμούλη: «Τον αγαπάει ο κόσμος»

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» και τη Μπέτυ Μαγγίρα βρέθηκε η Τζόυς Ευείδη.

Για τη σχέση της με το Γιώργο Κιμούλη, την τηλεόραση, το θέατρο αλλά και για τη ζωή της μίλησε η αηαπημένη ηθοποιός.

«Εμένα ο Γιώργος με έβαλε στο θέατρο»

Για τη σχέση της με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη μίλησε η ηθοποιός: «Τον Γιώργο τον αγαπάει πολύ ο κόσμος, τον αποδέχεται και τον καταχειροκρότησε χθες στην παράσταση. Δεν υπάρχει τίποτα για τον Γιώργο. Εμένα ο Γιώργος με έβαλε στο θέατρο. Από όταν δούλεψα με τον Κιμούλη, άρχισα να δουλεύω μετά. Έχω δουλέψει μαζί του δύο φορές, έχω περάσει "τζάμι". Νομίζω ότι και σε αυτή την ώριμη ηλικία, θα περάσω ακόμα καλύτερα. Πέραν από την αποδοχή που έχει, την τρελή αποδοχή... δεν μπορεί να μην έχει αποδοχή ένας άνθρωπος με τέτοιο ιδιαίτερο ταλέντο και τέτοιον μοναδικό εγκέφαλο. Είναι ένας εγκέφαλος που πρέπει να χρησιμοποιηθεί και να ξεζουμιστεί όσο περισσότερο γίνεται» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Είμαι βαθιά κομπλεξικό άτομο»

Στη συνέχεια, η ηθοποιός τοποθετήθηκε για την πορεία της στο θέατρο: «Το θέατρο είναι παλιοδουλειά, είναι τσιγγαναριό. Άμα δεν μου άρεσε, δεν θα ήμουν στο θέατρο. Ακόμα με αγχώνει το αν θα έχω δουλειά. Οι ανάγκες για ρόλους είναι για γυναίκες πιο ενεργά ερωτικές. Για μεγαλύτερες ηλικίες δεν υπάρχουν και πολλοί ρόλοι. Βέβαια οι ρόλοι που είναι για τις μεγαλύτερες γυναίκες είναι πιο ωραίοι.

Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να κάνω αισθητικές επεμβάσεις για να φαίνομαι πιο νέα, μου αρέσει και λίγο η… γεροντίαση! Είμαι γεροντοκόρη, είμαι vintage ανύπαντρη. Δεν υπήρχε περίπτωση να ερωτευτώ άνθρωπο που δεν αγαπάει τα ζώα» τόνισε η θοποιός, ενώ πρόσθεσε: «Είμαι βαθιά κομπλεξικό άτομο».

Τέλος, η Τζόυς Ευείδη μίλησε και για την τηλεόραση: «Ήμουν πολύ τυχερή στις δουλειές που έκανα στην τηλεόραση. Έχω πει όχι σε δουλειές που διαφωνούσα ηθικά» υπογράμισσε.

σκηνοθέτηςΓιώργος ΚιμούληςΜπέττυ ΜαγγίραηθοποιόςΤζόυς Ευείδη