Lifestyle | 10.07.2024 21:10

Brad Pitt: Τα ανήλικα παιδιά του δεν θέλουν να έχουν καμία επαφή μαζί του

Newsroom

Σχεδόν ένα μήνα μετά την αίτηση της 18χρονης κόρης της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και του Μπράντ Πιτ (Brad Pitt), Shiloh, για να αφαιρέσει το “Pitt” από το επώνυμό της, μια πηγή κοντά στην οικογένεια είπε στο PEOPLE ότι ο ηθοποιός δεν έχει σχεδόν καμία επαφή με τα ενήλικα παιδιά του, αλλά εξακολουθεί να έχει επισκέψεις με τα μικρότερα.

Το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ έχει έξι παιδιά: την Maddox, 22 ετών, την Zahara, 19 ετών, την Shiloh, Pax, 20 ετών και τα δίδυμα Knox και Vivienne, 15 ετών. 

Δε θέλουν να τον βλέπουν

«Δεν έχει ουσιαστικά καμία επαφή με τα ενήλικα παιδιά. Η ενασχόλησή του με τα μικρότερα παιδιά είναι πιο περιορισμένη τους τελευταίους μήνες λόγω του προγράμματος των γυρισμάτων του», σημείωσε η πηγή. Ο Πιτ βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στην Ευρώπη για τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας του για τη Formoula1.

«Η Αντζελίνα έχει τα παιδιά τον περισσότερο χρόνο, αλλά σύμφωνα με τη συμφωνία τους, ο Μπραντ έχει επισκέψεις με τα μικρότερα παιδιά», πρόσθεσε. Η πηγή σημείωσε επίσης ότι η συμφωνία επιμέλειας του ζευγαριού επιτρέπει δικαιώματα επίσκεψης στα ανήλικα παιδιά τους.

Μια άλλη πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού αποκάλυψε πρόσφατα στο «PEOPLE» ότι ο πατέρας έξι παιδιών είναι αναστατωμένος για την αλλαγή του ονόματος της Shiloh. «Είναι ενημερωμένος και αναστατωμένος που η Shiloh άφησε το επώνυμό του», δήλωσε η πηγή τον περασμένο Ιούνιο.

«Η υπενθύμιση ότι έχει χάσει τα παιδιά του, δεν είναι φυσικά εύκολο για τον Μπραντ. Αγαπάει τα παιδιά του και του λείπουν. Είναι πολύ λυπηρό. Είναι ακόμη ευτυχισμένος με την Ines [de Ramon]”, αλλά η απόσταση από τα παιδιά του τον πονάει», επισήμανε.

«Εξακολουθεί να αγαπάει τρομερά όλα τα παιδιά του», δήλωσε στο PEOPLE μια τρίτη πηγή από το περιβάλλον του Πιτ. «Ολη αυτή η διαδικασία ήταν πολύ δύσκολη για όλη την οικογένεια».

Όπως επιβεβαίωσε στο PEOPLE κάποιος που γνωρίζει το θέμα, τα έγγραφα της Shiloh κατατέθηκαν τη Δευτέρα 27 Μαΐου, που έτυχε να είναι και τα 18α γενέθλιά της. Η έφηβη ζητά νέο νόμιμο όνομα, ελπίζοντας να ακούει στο όνομα απλά Shiloh Jolie.

ΧόλιγουντηθοποιόςΑντζελίνα ΤζολίΜπραντ Πιτ