Lifestyle | 11.07.2024 10:00

Russel Crowe: Ο σταρ του Hollywood ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός στη... Ρώμη

Newsroom

Σε πελάγη ευτυχίας φαίνεται να πλέει ο Ράσελ Κρόου (Russel Crowe) τους τελευταίους μήνες.

Ο 60χρονος ηθοποιός πυροδότησε ακόμη περισσότερο τις φήμες ότι πρόκειται να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο σταρ φέρεται να επιλέγει έναν γάμο στη Ρώμη αφού κατά την τελευταία του επίσκεψη, εθεάθη να επισκέπτεται εκκλησία με τη σύντροφό του, Britney Theriot.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια

Οι φήμες επιβεβαιώνουν και τον αρραβώνα του ζευγαριού, καθώς νωρίτερα φέτος η Britney εθεάθη να φοράει ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι στο χέρι της. Ο Αυστραλός ηθοποιός και η 31χρονη σύντροφός του είναι μαζί από το 2020 και επισκέφθηκαν τη Ρώμη τον περασμένο μήνα, όταν ο Κρόου εμφανίστηκε με το συγκρότημά του «The Gentlemen Barbers» στο θέατρο Forum.

Εντοπίστηκαν στα αξιοθέατα κατά τη διάρκεια της απόδρασής τους και φέρεται να επισκέφθηκαν μια εκκλησία στην πόλη. «Η Ιταλία θα ήταν πάντα ο γαμήλιος προορισμός τους. Κάθε φορά που πηγαίνουν εκεί, επιστρέφουν πιο ερωτευμένοι», δήλωσε μία πηγή στο «Woman’s Day» «Ήταν πάντα το όνειρό τους να παντρευτούν εκεί», συμπλήρωσε.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι επισκέπτεται συχνά την Ιταλία και για πρώτη φορά πυροδότησε τις φήμες περί αρραβώνων κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη χώρα νωρίτερα φέτος.

Ράσελ ΚρόουηθοποιόςΡώμη