Lifestyle | 11.07.2024 12:13

Μαρίνα Σάττι: «Λύγισε» στη σκηνή τραγουδώντας το κομμάτι που έγραψε για τον πατέρα της

Newsroom

Ακόμη μια sold out συναυλία πραγματοποίησε, την περασμένη Τρίτη, στη Θεσσαλονίκη η Μαρίνα Σάττι στο πλαίσιο της περιοδείας της «P.O.P TOUR».

Χιλιάδες κόσμου παραβρέθηκαν στο Θέατρο Δάσους μέσα σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες για να παρακολουθήσουν για δεύτερη φορά φέτος τη Μαρίνα, η οποία τους τελευταίους μήνες έχει κατακτήσει όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και κάνει τεράστια επιτυχία στην εγχώρια αλλά και τη διεθνή μουσική σκηνή.

Το συγκινητικό στιγμιότυπο 

Ωστόσο τις τελευταίες ώρες σε διαφορετικά βίντεο που κυκλοφορούν στην πλατφόρμα του TikTok, η Μαρίνα φαίνεται να καταλήγει σε δάκρυα την ώρα που ερμηνεύει ένα απο τα τραγούδια του νέου της δίσκου.

Το «Αχ Θάλασσα» είναι μια μελωδική μπαλάντα, που όπως η ίδια έχει αποκαλύψει έγραψε για τον πατέρα της. Η τραγουδίστρια δεν άντεξε και «λύγισε» την ώρα που ερμήνευε το τραγούδι με το κοινό να την χειροκροτάει και να τραγουδάει εκείνο στη θέση της.

Η Μαρίνα έχασε τον πατέρα της τον περασμένο Απρίλιο σε ηλικία 68 ετών, μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας, με την ίδια εκείνες τις ημέρες να βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τον 68ο διαγωνισμό της Eurovision που έγινε στο Μάλμε.

Το τραγούδι «Αχ Θάλασσα», όπως έχει δηλώσει η ίδια το έγραψε για εκείνον θέλοντας να εκφράσει την αγάπη της και τα συναισθήματα που ένιωθε για εκείνον.

TikTok video: eurovision_club1

τραγουδίστριαΜαρίνα ΣάττιΘεσσαλονίκηΘέατρο Δάσουςσυναυλία