Lifestyle | 13.07.2024 16:19

Νέα δημόσια εμφάνιση για την Kate Middleton: Θα παρευρεθεί στον τελικό του Wimbledon

Newsroom

Η Κέιτ Μίντλετον θα παραβρεθεί στον τελικό των ανδρών στο Wimbledon την Κυριακή, όπως επιβεβαίωσε το παλάτι του Κένσινγκτον.

Όπως αναφέρει το «Newssky», η δούκισσα της Ουαλίας θα κάνει την εμφάνισή της στον τελικό, μετά τα δημοσιεύματα που έλεγαν ότι αυτό εξαρτάται από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Πρόκειται για τη δεύτερη δημόσια εμφάνιση που κάνει, από τότε που ανακοινώθηκε ότι διαγνώστηκε με κάποιας μορφής καρκίνο. Η πρώτη ήταν στο φεστιβάλ «Trooping the Color» πριν από περίπου ένα μήνα.

Η απόφαση του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Εν μέσω της μάχης που δίνει με τον καρκίνο, ο πρίγκιπας της Ουαλίας είναι υπερπροστευτικός απέναντί της, όπως ανέφερε δημοσίευμα της Sun. Σύμφωνα με τον πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Πολ Μπάρελ, η Μίντλετον ξέρει ότι ο κόσμος θα θέλει να τη δει, αλλά ο Ουίλιαμ ήταν αυτός που έπρεπε να «αποφασίσει αν είναι αρκετά καλά» για το Γουίμπλεντον.

«Είναι τόσο προστατευτικός. Με τον Ουίλιαμ στο πλευρό της, είναι ασφαλής γιατί θα τη φροντίσει και δεν θα άφηνε ποτέ κανέναν να της κάνει κακό. Νομίζω ότι εμπιστεύεται σιωπηλά τον Ουίλιαμ και αυτός έχει τον τελευταίο λόγο», αποκάλυψε ο Μπάρελ στη Sun.

Είναι πολλοί εκείνοι που περιμένουν να τη δουν να παραδίδει το κύπελλο στο νικητή, καθώς το τουρνουά τένις φτάνει στο τέλος του. Η Κέιτ Μίντλετον ως προστάτης του «All England Lawn Tennis and Croquet Club», μοιράζει παραδοσιακά κάθε χρόνο τα τρόπαια και στους δύο νικητές του τουρνουά τένις.

πρίγκιπας Ουίλιαμπριγκίπισσα ΝταϊάναπαλάτιWimbledonΚέιτ Μίντλετον