Lifestyle|14.07.2024 17:30

Σάλος με το νέο βίντεο κλιπ της Katy Perry - «Πραγματικά αυτό είναι τραγωδία»

Newsroom

Δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς η επιστροφή της Κέιτι Πέρι (Katy Perry) στη δισκογραφία.

Το νέο της single με τίτλο «Woman's World» κυκλοφόρησε πριν δύο 24ωρα σε βίντεο κλιπ και οι θαυμαστές της τραγουδίστριας περίμεναν πως και πως να το δουν. Σύμφωνα με την ίδια το τραγούδι αυτό είναι ένας ύμνος για τον φεμινισμό και γενικότερα για τα γυναικεία δικαιώματα.

Οι αντιδράσεις και η κρυμμένη ιστορία

Τόσο ο τίτλος, όσο και οι στίχοι του τραγουδιού προσπαθούν να περάσουν ένα μήνυμα υπέρ των γυναικών. Ωστόσο, δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο με το κλιπ. Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας απόρησαν με τα αποκαλυπτικά πλάνα που δείχνουν τόσο την ίδια, όσο και τις χορεύτριές της να κουνιούνται στον ρυθμό με πολύ μικροσκοπικά μαγιό.

Οπως πάντα έτσι και σε αυτή την περίπτωση, ο κόσμος στα σχόλια από κάτω δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο. Οι φανς της τραγουδίστριας αναφέρουν πως το βιντεοκλίπ είναι σαν να φτιάχτηκε αποκλειστικά για «αντρικά μάτια», παρά τα φεμινιστικά μηνύματα που προσπαθεί να περάσει. Υποστηρίζουν ότι σε κανένα σημείο του βίντεο δεν υποστηρίζεται πραγματικά το κίνημα.

Άλλοι σχολιάζουν πως η Πέρι ναι μεν μοιάζει συγκλονιστική στο συγκεκριμένο βίντεο, όμως δεν καταλαβαίνουν πώς προσπαθεί να βοηθήσει τις υπόλοιπες γυναίκες. Επίσης, πολλοί ανέφεραν πως ο σκηνοθέτης πίσω από το κλιπ είναι σίγουρα άντρας ή ότι αυτού του είδους ο φεμινισμός είναι αυτό που νομίζουν οι άνδρες.

 

Ωστόσο οι θαυμαστές κατηγορούν και για ένα ακόμη πράγμα την Κέιτι Πέρι. Ενας απο τους παραγωγούς του βίντεο κλιπ σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο πρώην σύντροφος της γνωστής τραγουδίστριας Κίσα (K$sha), ο οποίος κατηγορείται από την τραγουδίστρια ότι την είχε βιάσει.

Αυτό το γεγονός κάνει ακόμη πιο αρνητικό το κλίμα για το νέο βίντεο της Κέιτι, που όμως σε 48 ώρες μετρά ήδη εφτά εκατομμύρια προβολές.

Κέιτι Πέριτραγουδίστριαφεμινισμός