Lifestyle|15.07.2024 19:50

Olivia Munn για Shannen Doherty: «Πέτα ψηλά αετέ μου»

Newsroom

Συγκλονισμένη είναι η υφήλιος με το θάνατο της Σάνεν Ντόχερτι (Shannen Doherty) σε ηλικία 53 ετών.

Η Ολίβια Μαν (Olivia Munn) μίλησε για τη Σάνεν Ντόχερτι και δήλωσε πόσο την στήριξε, στη μάχη που έδινε και η ίδια με τον καρκίνο.

Η συγκινητική ανάρτηση 

Η Μουν σε ιστορία που έκανε στο Instagram μίλησε για τη Ντόχερτι και ανέφερε πως είναι συντετριμμένη από τον θάνατό της, αφού είχαν έρθει πολύ κοντά τελευταία.

Αρχικά έγραψε: «Είμαι απόλυτα συντετριμμένη από τον θάνατο της Σάνεν Ντόχερτι. Όταν διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού, θυμάμαι πόσο γενναία άφησε τον κόσμο να την ακολουθήσει στο ταξίδι της και να την προσεγγίσει».

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Γίναμε στιγμιαία φίλες, κάτι που ειλικρινά δεν μπορούσα να καταλάβω μερικές φορές, γιατί το να την παρακολουθώ στη σειρά Beverly Hills για μένα ήταν το παν, όταν ήμουν 10 ετών».

«Δεθήκαμε μέσα από μια κοινή μάχη και την επιθυμία μας να βοηθήσουμε κι άλλες γυναίκες. Κοιτάζοντας πίσω, στο τελευταίο μήνυμα που μου έστειλε πριν μερικούς μήνες, με ρώτησε πώς τα πήγαινα κι αν μπορεί να κάνει κάτι για μένα. Πραγματικά, μου προσέφερε την υποστήριξή της παρόλο που ήταν μέσα στο τελευταίο στάδιο της καταπολέμησης αυτής της φρικτής ασθένειας», ανέφερε η ηθοποιός.

Τέλος, ολοκλήρωσε την ανάρτησή της λέγοντας: «Ο καρκίνος είναι πραγματικά τρομακτικός και η Σάνεν τον αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια, δύναμη και χάρη. Στέλνω όλη μου την αγάπη στη μητέρα της που ήταν η καλύτερη φίλη, ήρωας και πρωταθλήτρια σε κάθε της βήμα. Πέτα ψηλά αετέ μου».

Σάνεν ΝτόχερτικαρκίνοςηθοποιόςBeverly Hills 90210