Lifestyle|16.07.2024 15:00

Προκαλεί ο Armie Hammer: Δηλώνει «ευτυχισμένος» μετά τις κατηγορίες για κανιβαλισμό

Newsroom

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Αρμι Χάμερ (Armie Hammer). Ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία «Call me by your name», είχε κατηγορηθεί πριν περίπου τρία χρόνια για βιασμό και κανιβαλισμό.

Ο 37χρονος πρώην σταρ του Χόλιγουντ σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε ότι δεν ήταν ποτέ πιο ευτυχισμένος παρά το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή ειναι απένταρος.

«Το cancel που μου έγινε ήταν απελευθερωτικό»

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Δευτέρας 15 Ιουλίου του podcast «Club Random», ο Χάμερ μίλησε με ειλικρίνεια για την κατάρρευση που υπέστη όταν οι κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ήρθαν στο φως το 2021, αποκαλύπτοντας ότι η ίδια του η οικογένεια αρνήθηκε να του δώσει χρήματα, καθώς αντιμετώπιζε την οικονομική καταστροφή.

Στη συνέχεια δήλωσε: «Και το βλέπω αυτό και λέω: Ναι, και ξέρεις τι μου έμαθε αυτό;. Αυτό που μου έμαθε είναι ότι δεν το χρειάζομαι αυτό, γιατί ποτέ δεν ήμουν πιο ευτυχισμένος από ποτέ σε όλη μου τη ζωή».

«Η ζωή μου προχωρούσε με έναν συγκεκριμένο τρόπο και υπήρχε - είναι οι νόμοι του Νεύτωνα σωστά; Ένα αντικείμενο σε κίνηση θα παραμείνει σε κίνηση, εκτός αν επιδράσει μια εξωτερική δύναμη. Η ζωή μου ήταν σε κίνηση. Έβγαζα πολλά χρήματα. Έπινα πολύ. Έπαιρνα πολλά ναρκωτικά. Πάρταρα διαρκώς. Ήμουν πολύ γρήγορος και χαλαρός σε ό, τι έβαζα σε μηνύματα. Και συμμετείχα επίσης σε ριψοκίνδυνες συμπεριφορές που, αν το καλοσκεφτείς, ήταν ηλίθιες», συμπλήρωσε.

Από τότε που απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Χάμερ δημιούργησε μια πρωινή ρουτίνα και διαλογίζεται ενεργά για να «συνδεθεί με τη φύση» αντί να περνάει τόσο πολύ χρόνο στο διαδίκτυο.

Τέλος, περιέγραψε ότι το cancel που υπέστη είναι «απελευθερωτικό». «Ήταν πολύ ωραία. Είναι απίστευτα απελευθερωτικό, επειδή τόσο μεγάλο μέρος της ζωής μου μέχρι εκείνο το σημείο ήταν να ασχολούμαι με το πώς με αντιλαμβάνονταν, κάτι που τώρα δεν χρειάζεται να σε νοιάζει».

ηθοποιόςΧόλιγουντΆρμι Χάμερ