Lifestyle|17.07.2024 12:20

Στιγμές ευτυχίας για την Emma Roberts: Αρραβωνιάστηκε τον Cody John

Newsroom

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της προσωπικής της ζωής διανύει η Εμμα Ρόμπερτς (Emma Roberts). Η 33χρονη αμερικανίδα ηθοποιός είναι εδώ και λίγες ημέρες αρραβωνιασμένη με τον εκλεκτό της καρδιάς της, ενώ ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η πρωταγωνίστρια του «American Horror Story» έκανε το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή, αγού αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον επίσης ηθοποιό Κόντι Τζον (Cody John).

Η τρυφερή ανάρτηση του ζευγαριού

Μέσα από μία ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Εμμα Ρόμπερτς ενημέρωσε τους θαυμαστές της για αυτό το τόσο ευχάριστο νέο.

 

«Το βάζω εδώ πριν το πει η μαμά μου σε όλους» έγραψε στη λεζάντα η ηθοποιός.Η ανιψιά της Τζούλια Ρόμπερτς κράτησε ψηλά το αριστερό της χέρι, στο οποίο φαινόταν ένα μεγάλο διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων στον παράμεσο και αποκάλυψε με αυτόν τον τρόπο τον αρραβώνα της.

Η Ρόμπερτς και ο Τζον επιβεβαίωσαν τη σχέση τους τον Αύγουστο του 2022, αφού φωτογραφήθηκαν να φιλιούνται στη Νέα Υόρκη. Πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Τζον, ο οποίος εργάζεται και αυτός στη βιομηχανία του θεάματος,  η ηθοποιός είχε σχέση με τον Άλεξ Πέτιφερ, τον Γκάρετ Χέντλουντ και τον συμπρωταγωνιστή της στο «American Horror Story», Έβαν Πίτερς.

Η Ρόμπερτς έχει ένα παιδί, τον Ρόουντς, που είναι τριών ετών, με τον πρώην σύντροφό της, Γκάρετ Χέντλουντ, με τον οποίο έβγαινε από το 2019 έως το 2022.

ηθοποιός