Lifestyle|17.07.2024 22:36

Ραγίζει καρδιές το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας της Σάνεν Ντόχερτι: «Είναι το όμορφο κορίτσι μου και η καρδιά μου»

Newsroom

Η μητέρα της Σάνεν Ντόχερτι θρηνεί το χαμό της κόρης της ενώ σπαρακτικό της μήνυμα συγκλονίζει τους χιλιάδες θαυμαστές της διάσημης ηθοποιού που μεσουράνησε στα ‘90s με τη συμμετοχή της στη σειρά «Beverly Hills 90210».

Παράλληλα, η Rosa Doherty σε αποκλειστική δήλωση στο People, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της για την υποστήριξή τους.

«Είναι το όμορφο κορίτσι μου και η καρδιά μου», είπε η Rosa. «Η οικογένειά μας θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι έδειξαν αγάπη και υποστήριξη για τη Shannen μας σε όλη της τη ζωή. Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες», κατέληξε.

«Η Σάνεν Ντόχερτι περιτριγυρίστηκε από τα αγαπημένα της πρόσωπα»

Την είδηση του θανάτου της Σάνεν Ντόχερτι, επιβεβαίωσε την περασμένη Κυριακή η επί χρόνια υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της, Leslie Sloane και ενώ η ηθοποιός είχε πεθάνει μία ημέρα νωρίτερα.

«Με βαριά καρδιά επιβεβαιώνω τον θάνατο της ηθοποιού Shannen Doherty. Το Σάββατο, 13 Ιουλίου, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο μετά από πολλά χρόνια μάχης με την ασθένεια. Η αφοσιωμένη κόρη, αδελφή, θεία και φίλη περιτριγυρίστηκε από τα αγαπημένα της πρόσωπα καθώς και από τον σκύλο της, τον Bowie. Η οικογένεια ζητεί την ιδιωτικότητά της αυτήν τη στιγμή, ώστε να μπορέσουν να θρηνήσουν εν ειρήνη».

πένθοςειδήσειςμητέραΣάνεν Ντόχερτιειδήσεις τώραθάνατος