Lifestyle|19.07.2024 19:55

Carla Bruni και Nicolas Sarkozy: Απολαμβάνουν τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά

Newsroom

Το ελληνικό καλοκαίρι στο έπακρο απολαμβάνουν η Κάρλα Μπρούνι (Carla Bruni) και ο Νικολά Σαρκοζί (Nicolas Sarkozy). Το ευτυχισμένο ζευγάρι βρίσκεται στην Ελλάδα και περνάει μερικές ημέρες χαλάρωσης σε κάποιο από τα νησιά της χώρας μας.

Η Μπρούνι, αφού έδωσε συναυλία στην Ιταλία στις αρχές Ιουλίου, ετοίμασε τις βαλίτσες της και πέταξε για την Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της, την κόρη τους Giulia και μια φίλη της τελευταίας.

Το ρομαντικό βίντεο του ζευγαριού

Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, όπου ανέβασε δύο βίντεο, στα οποία φαίνεται σε εστιατόριο δίπλα στη θάλασσα, πλάι στον σύζυγό της με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

 

«Ελλάδα και αγάπη, ίσον ευτυχία», έγραψε στη λεζάντα η Μπρούνι, χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύπτει την ακριβή τοποθεσία τους.

Η Ελλάδα αποτελεί αγαπημένο προορισμό για το ζευγάρι. Η Μπρούνι απόλαυσε τις ηλιόλουστες μέρες στη χώρα μας με τη μητέρα της, ενώ τον Αύγουστο του 2023, ο Aurelien Enthoven, γιος της Μπρούνι, και ο Pierre Sarkozy, γιός του πρώην Γάλλου πρόεδρου, ήταν επίσης στο ταξίδι. Πριν από αυτό, οι δυο τους είχαν ήδη βρεθεί στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2021 και το φθινόπωρο του 2017.

Οι δυο τους μοιάζουν απόλυτα ερωτευμένοι και χαμογελαστοί παρά τις νομικές περιπέτειες και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα τους βλέπουμε όλο και πιο συχνά μαζί να στηρίζουν απόλυτα το όνειρο της κόρης τους που συμμετέχει σε ιππικούς αγώνες και μόλις απέκτησε το πρώτο της άλογο.

Νικολά ΣαρκοζίΚάρλα ΜπρούνιΓαλλία