Lifestyle|21.07.2024 13:17

Michael Jackson: Ο μικρότερος γιος του είναι μεγάλος θαυμαστής των «Star Wars» - Η σπάνια δημόσια εμφάνιση

Newsroom

Ο μικρότερος γιος του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson), ο οποίος πλέον είναι γνωστός ως Μπίγκι, έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση το Σάββατο σε γνωστό κατάστημα της περιοχής που μένει στο Λος Αντζελες.

Ο 22χρονος εθεάθη να φοράει ένα μαύρο T-shirt με γραφικό του «Star Wars» και ένα μαύρο αθλητικό σορτς με κόκκινη ρίγα, καθώς περιπλανιόταν στους διαδρόμους του καταστήματος. Κατά τη διάρκεια της εξόδου του, φάνηκε ν' αγοράζει ένα παιχνίδι Minecraft, απολυμαντικό χεριών, οδοντόκρεμα και χαρτομάντιλα Kleenex. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, ο Μπίγκι είναι gamer και οδηγεί ένα φωτεινό μοβ Tesla.

Φαίνεται ότι ο Μπίγκι είναι μεγάλος θαυμαστής της σειράς «Star Wars», καθώς είχε εμφανιστεί με παρόμοιο στυλ τον Μάρτιο, φορώντας ένα μπλουζάκι με τον Νταρθ Βέιντερ, μαύρο αθλητικό σορτς και ασορτί αθλητικά παπούτσια.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Τζανέλ Μονάε αστειεύτηκε με τον βασιλιά της ποπ και τον γιο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναπαριστώντας το περιστατικό του 2002, όπου ο Μάικλ Τζάκσον κρέμασε τον τότε δέκα μηνών γιο του πάνω από ένα μπαλκόνι. Στη δημοσίευσή της, η Μονάε, ντυμένη ως ο αείμνηστος σταρ μ' ένα κόκκινο πουκάμισο και κοντή μαύρη περούκα, κρεμούσε έναν ρομποτικό σκύλο από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου της.

Η ανάρτηση διαγράφηκε μετά από αντιδράσεις από θαυμαστές που τη θεώρησαν προσβλητική προς τον Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 50 ετών τον Ιούνιο του 2009. Ο Μπίγκι συνεχίζει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, τον Φεβρουάριο, απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης, καθώς έγραψε και σκηνοθέτησε μια ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Rochelles», η οποία κέρδισε το βραβείο καλύτερου δράματος στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σάντα Μόνικα.

Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν επίσης πατέρας του Πρινς Τζάκσον, 27 ετών, και της Πάρις Τζάκσον, 26 ετών, από τον γάμο του με την πρώην σύζυγό του, Ντέμπι Ρόου. Ο 13 φορές νικητής Grammy απέκτησε τον Μπίγκι (γεννημένος ως Πρινς Μάικλ Τζάκσον ΙΙ) μέσω παρένθετης μητέρας το 2002.

γιοςstar warsΜάικλ ΤζάκσονΛος Άντζελες