Lifestyle|22.07.2024 18:25

Ντέμη Γεωργίου: Τα πρώτα λόγια της συντρόφου της μετά τον θάνατό της - «Διανύουμε δύσκολες στιγμές»

Newsroom

Η είδηση του θανάτου της πρώην παίκτριας του Masterchef, Ντέμης Γεωργίου, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Η 39χρονη, η οποία εργαζόταν στην Πάρο, έπαθε οξεία βακτηριακή μόλυνση και έχασε τις αισθήσεις της. Αρχικά, μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της Πάρου, και στη συνέχεια μ' ελικόπτερο στην Αθήνα, όπου διασωληνώθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Το τελευταίο διάστημα, η Ντέμη Γεωργίου είχε σχέση με τη Μαριαλένα Ξηρομερίτη, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Summer’s Cool» και τον Ισίδωρο Φίκαρη, παρακαλώντας για διακριτικότητα.

«Σας ευχαριστούμε θερμά για το αμέριστο ενδιαφέρον και την αγάπη που δείχνετε προς το πρόσωπο της Ντέμης Γεωργίου. Παρακαλούμε θερμά να τηρηθεί η απαραίτητη διακριτικότητα προς την εκλιπούσα και τους συγγενείς της καθώς οι στιγμές που διανύουμε είναι δύσκολες και άκρως προσωπικές» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

«Το πάρτι του γάμου της θα το κάνουμε επικήδειο»

Η Ανδριάνα Μανέττα στενή φίλη της 39χρονης σεφ μίλησε στο «Summer’s Cool», ξεσπώντας σε λυγμούς για την απώλεια της Ντέμης Γεωργίου.

«Το βράδυ του Σαββάτου ενημέρωσε τα πιο κοντινά της άτομα ότι δεν αισθάνεται καλά. Είχε στείλει μήνυμα στον άλλον φίλο μας, στον κουμπάρο, ότι αν κλείσει τα μάτια της θα φύγει, οπότε εκεί καταλάβαμε την σοβαρότητα της κατάστασης» ανέφερε, αρχικά, η Ανδριάνα Μανέττα.

«Κλείσαμε νωρίτερα το μαγαζί και πήγε η σύντροφός της στο σπίτι. Την βρήκανε σε άσχημη κατάσταση, δεν είχε σφυγμούς. Τη συνεφέρανε με το ΕΚΑΒ με ηλεκτροσόκ από εκείνη την στιγμή και μετά ήτανε σε κόμμα, μέχρι να τη φέρει το ελικόπτερο στην Αθήνα.

Η μόλυνση είχε προχωρήσει πάρα πολύ, δεν γινόταν κάτι. Μας είπαν να είμαστε εκεί γιατί θα καταλήξει. Ό,τι κατάφερε το κατάφερε μόνη της και είμαστε πολύ υπερήφανοι για την Ντέμη. Το πάρτι του γάμου της θα το κάνουμε επικήδειο, αλλά θα το κάνουμε όπως το ονειρευόταν» είπε, ξεσπώντας σε λυγμούς η στενή φίλη της Ντέμης Γεωργίου.