Lifestyle|23.07.2024 13:40

Sam Smith: Η εκκεντρική εμφάνιση πάνω στη σκηνή που τραβηξε την προσοχή και δημιούργησε ποικίλα σχόλια

Newsroom

Ο Σαμ Σμιθ (Sam Smith) ήταν ένας από τους καλλιτέχνες που εμφανίστηκε στο Lucca Summer Festival στην Ιταλία, προσφέροντας στο κοινό μια αξέχαστη μουσική εμπειρία. Ο τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε μερικές από τις μεγάλες του επιτυχίες, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού.

Ωστόσο, αυτό που πραγματικά τράβηξε τα βλέμματα ήταν η μαύρη και μακριά τουαλέτα με τα μεγάλα φουσκωτά μανίκια που επέλεξε να φορέσει.

Ο 32χρονος, γνωστός για τις τολμηρές και συχνά εκκεντρικές εμφανίσεις του, παρουσίασε μια μπαλάντα φορώντας αυτή την ιδιαίτερη δημιουργία. Παρόλο που ο Σμιθ έχει δεχτεί πολλές κριτικές και αρνητικά σχόλια για τις ενδυματολογικές του επιλογές και τα σόου του, παραμένει πιστός στο στυλ του.

Πριν από έναν χρόνο, η εμφάνισή του σε μια συναυλία στη Μαδρίτη προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Φορώντας έναν μαύρο κορσέ και στρινγκ, ο Σμιθ πραγματοποίησε μια χορογραφία που θεωρήθηκε ακατάλληλη για ανήλικους θεατές, προκαλώντας αρνητικά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα.

Η σεξουαλικά υπονοούμενη πόζα μ' έναν χορευτή που έγινε viral

Η εικόνα του Σμιθ σε μια σεξουαλικά υπονοούμενη πόζα μ' έναν χορευτή του έγινε viral στο Twitter, με πολλούς χρήστες να εκφράζουν την οργή τους και να καταδικάζουν τη συναυλία ως ακατάλληλη για παιδιά όλων των ηλικιών.

Τα σχόλια ήταν κυρίως αρνητικά, κατηγορώντας τον Σμιθ ότι προσέφερε μία «αηδιαστική εικόνα» και προσέβαλε το κοινό του. Πολλοί χρήστες των κοινωνικών δικτύων εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για το γεγονός ότι τέτοιες εκδηλώσεις είναι προσβάσιμες σε παιδιά, και τόνισαν την ανάγκη για πιο αυστηρούς περιορισμούς.

Παρά τις αντιδράσεις, ο Σαμ Σμιθ συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το μοναδικό του στυλ και την αφοσίωσή του στην ελευθερία της έκφρασης, παραμένοντας ένας από τους πιο συζητημένους και ενδιαφέροντες καλλιτέχνες της εποχής μας.

συναυλίαΙταλίαΣαμ Σμιθτραγουδιστής