Lifestyle|23.07.2024 14:05

Slash: Δύσκολες ώρες για τον θρύλο των Guns N’ Roses - Πέθανε η θετή κόρη του

Newsroom

Ο κιθαρίστας των Guns N' Roses, Slash, ανακοίνωσε την τραγική απώλεια της θετής του κόρης, Lucy-Bleu Knight, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών. Για να τιμήσει τη μνήμη της και να θρηνήσει, ο Slash ακύρωσε τέσσερις ημερομηνίες της σόλο περιοδείας του, S.E.R.P.E.N.T Tour.

Σε δήλωσή του στο Instagram, ο Slash έγραψε: «Η Lucy-Bleu Knight, αγαπημένη κόρη της Meegan Hodges και του Mark Knight, θετή κόρη της Samantha Somers Knight και του Slash, αδελφή της Scarlet Knight και ετεροθαλής αδελφή των London και Cash Hudson, έφυγε ειρηνικά από τη ζωή στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια στις 19 Ιουλίου 2024. Η Lucy-Bleu ήταν μια απίστευτα ταλαντούχα καλλιτέχνης, μια παθιασμένη ονειροπόλος και μια γοητευτική, αξιαγάπητη, γλυκιά ψυχή».

Η οικογένεια ζητάει να παραμείνει ιδιωτική αυτή η στιγμή και να περιοριστεί η κερδοσκοπία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς προσπαθεί να επεξεργαστεί αυτή την οδυνηρή απώλεια. Η αιτία του θανάτου της Lucy παραμένει άγνωστη.

Ο Slash είχε σχέση με τη μητέρα της Lucy, Meegan Hodges, από το 1989 και αναθερμάνθηκε το 2015. Η Meegan μοιράστηκε την ίδια δήλωση στο Instagram της, γράφοντας: «Σ’ αγαπώ».

 

Η Lucy είχε 35.000 followers στο Instagram και εργαζόταν στην Electric Lady Management, το τμήμα ταλέντων του γνωστού στούντιο ηχογράφησης.

Η απώλεια της Lucy είναι ένα μεγάλο πλήγμα για την οικογένεια, και οι φίλοι και οι θαυμαστές τους στέλνουν τα συλλυπητήριά τους και τη στήριξή τους αυτή τη δύσκολη στιγμή.

κόρηGuns N' Rosesθάνατος