Lifestyle | 25.07.2024 09:58

Κόλαφος η Βάνα Μπάρμπα: Η απάντηση στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ για καταγγελία διασποράς κορονοϊού σε νοσοκομείο

Newsroom

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της Βάνας Μπάρμπα και του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, με τον δεύτερο να κάνει επίσημη καταγγελία στη γνωστή ηθοποιό για διασπορά του COVID19 σε νοσοκομείο όπου βρέθηκε.

Η Βάνα Μπάρμπα, από πλευράς της, απάντησε στην καταγγελία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, σύμφωνα με την οποία διοικητής μεγάλου νοσοκομείου περιέφερε την ηθοποιό στο ίδρυμα, ενώ η ίδια νοσούσε με κορονοϊό.

«Ποιος κόλλησε ποιον κανένας δεν ξέρει»

Σε δηλώσεις που έκανε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR η 58χρονη Ελληνίδα σταρ απάντησε στις κατηγορίες του Μιχάλη Γιαννάκου. «Ημασταν με τις μάσκες συνέχεια και μετά από 2-3 μέρες που προσπάθησα να κάνω άλλο ένα ραντεβού για προσωπικές εξετάσεις είχα βγει ήδη θετική στον κορονοϊό. Θα μπορούσα κι εγώ να έχω κολλήσει στο νοσοκομείο. Άρα πώς μπορεί να κατηγορούμαι εγώ που παντού είχαμε μάσκα;» δήλωσε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα για την επίσκεψη της στις 8 Ιουλίου.

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μας έχει δει στο νοσοκομείο, στο Ογκολογικό, θα ήταν τόσο ανήθικο για μας. Παρακαλώ θα ήθελα να με αφήσουν έξω από τις κόντρες. Ποιος κόλλησε ποιον κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Βγάλαμε τη μάσκα την ώρα που ήμασταν οι δυο μας στο γραφείο του διοικητή και βγάλαμε μια προσωπική φωτογραφία».

Είχε προηγηθεί εχθές το πρωί η καταγγελία από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, ο οποίος ισχυρίστηκε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA»  πως ο διοικητής μεγάλου νοσοκομείου της Αττικής, έκανε βόλτα στους διαδρόμους και στις κλινικές μία γνωστή ηθοποιό που ήταν θετική στον κορονοϊό με αποτέλεσμα να υπάρξει διασπορά του ιού σε ολόκληρη τη μονάδα.

Ο Μιχάλης Γιαννάκος, υποστήριξε πως ο διοικητής του νοσοκομείου περιέφερε τη γνωστή ηθοποιό σε όλες τις κλινικές του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύονται ανοσοκατεσταλμένοι ασθενείς. Στη συνέχεια μάλιστα, όπως υποστηρίζει, αφού έγινε η διασπορά στο νοσοκομείο διαφήμιζε τα μέτρα για την πρόληψη μετάδοσης του ιού ως ο πρώτος διοικητής νοσοκομείου που τα πήρε. «Την επιπολαιότητα δηλαδή τη διαφήμιζε ως πρόληψη» τόνισε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

ΠΟΕΔΗΝΚορονοϊόςΜιχάλης ΓιαννάκοςηθοποιόςΒάνα Μπάρμπα