Lifestyle|26.07.2024 15:03

Celine Dion: Γνώρισε την αποθέωση έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι από δεκάδες θαυμαστές

Newsroom

Με την τελετή εναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων να είναι προ των πυλών, τα βλέμματα όλου του πλανήτη είναι στραμμένα στο Παρίσι. Στη γαλλική πρωτεύουσσα βρίσκονται ήδη πολλά διάσημα πρόσωπα, άλλοι για να παρακολουθήσουν τα δρώμενα που έχουν ετοιμάσει οι Γάλλοι και άλλοι για να λάβουν μέρος στην έναρξη της μεγάλης γιορτής του αθλητισμού.

Μέσα σε αυτούς και η Σελίν Ντιόν (Celine Dion), η οποία έχει απασχολήσει τις τελευταίες μέρες τα διεθνή μέσα για την πιθανή επιστροφή της στη σκηνή και τη συνεργασία με τη Lady Gaga.

Η αποθέωση από τον κόσμο

Η Ντιόν έκανε μια έξοδο από το ξενοδοχείο της, στο οποίο διαμένει τις τελευταίες ημέρες, με το πλήθος που βρισκόταν έξω και την περίμενε να την αποθεώνει.

Η Ντιόν αρχικά πλησίασε μερικούς από τους θαυμαστές της, πήρε τα λουλούδια που της πρόσφεραν και χόρεψε με κέφι, ενώ φαινόταν να απολαμβάνει πλήρως αυτό το θερμό χειροκρότημα.

Αργότερα, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο που τη μετέφερε προς την έξοδό της και σηκώθηκε όρθια από την ανοιχτή οροφή, για να χαιρετήσει τον κόσμο που ακόμη ζητωκραύγαζε.

Η Ντιόν δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα ότι πρόκειται να τραγουδήσει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Ωστόσο, ο Guardian και άλλα διεθνή μέσα ενημέρωσης, θεωρούν δεδομένη τη μεγάλη επιστροφή της σταρ στη σκηνή και όχι μόνο. 

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024Σελίν ΝτιόνLady Gaga