Lifestyle|26.07.2024 14:35

Συγκινεί ο Γιώργος Καραμίχος για την κόρη του: «Δεν είχα τη δυνατότητα να δω το παιδάκι μου»

Newsroom

Σε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε ο Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή «Rainbow Mermaids» των drag queens, Mystic Van Rouge & Katina Bella.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με την κόρη του, το χωρισμό του με την πρώτη γυναίκα του αλλά και για τη ζωή του στη Βέροια.

«Περάσαμε από διάφορα»

Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε αρχικά για την κόρη του και την ιστορία πίσω από το χωρισμό του με την πρώην γυναίκα του. «Η κόρη μου γεννήθηκε το 1998. Με το που έγινε όλο αυτό, ενώ ήθελα το παιδί, συνέβησαν διάφορα προσωπικά, χωρίσαμε και δεν ήμασταν μαζί. Οπότε δεν είχα τη δυνατότητα να βλέπω το παιδάκι μου. Το διεκδίκησα όταν τελείωσα τον στρατό. Μετά πάλι δεν το είχα, περάσαμε από διάφορα τέτοια. Η κόρη μου είναι 26 χρονών και από τα 18 της και μετά είμαστε μαζί και τώρα είναι η πιο ωραία και ειλικρινής σχέση που έχω με άνθρωπο. Παίρνω συμβουλές από την ίδια, είναι η νέα γενιά» δήλωσε αρχικά ο καλλιτέχνης.

Στη συνέχεια τοποθετήθηκε για το πως είναι να ζεις στην επαρχία: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο να μεγαλώνει ένα παιδί στο χωριό. Το θετικό είναι η ελευθερία, το πράσινο, η φύση, αυτά που τρως… Το αρνητικό είναι αυτό που σε οδηγεί να συνδέεσαι με τον τόπο. Πρέπει να ανεχτείς συμπεριφορές ανθρώπων που δεν θα έπρεπε».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Δε θα έπρεπε να υπάρχουν οι συμπεριφορές και αυτοί οι άνθρωποι. Για παράδειγμα, πριν χρόνια ξύπνησα ένα πρωί και άκουσα κουταβάκια να κλαίνε. Βγήκα έξω και μου είπε η μάνα μου ότι ο τάδε άφησε τα κουτάβια στο γήπεδο να ξεραθούν. Πήγα και πήρα τα κουτάβια και μαζί με τα παιδιά περάσαμε πόρτα-πόρτα για να τα δώσουμε».

Γιώργος Καραμίχοςηθοποιός