Lifestyle|31.07.2024 20:10

One Tree Hill: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν γιατί η σειρά είχε τόσες πολλές γυμνές σκηνές

Newsroom

Στο νέο επεισόδιο του podcast «Drama Queens», οι πρωταγωνιστές του One Tree Hill, Sophia Bush, Robert Buckley και Bethany Joy Lenz, αποκάλυψαν τον λόγο πίσω από τις συχνές εμφανίσεις των ηθοποιών χωρίς μπλούζα και τις πολλές σκηνές σεξ στη σειρά.

Σύμφωνα με την Lenz, η οποία είναι τώρα 43 ετών, μετά τη συγχώνευση των δικτύων The WB και UPN για τη δημιουργία του The CW, το One Tree Hill άρχισε να «ανταγωνίζεται» άλλες δημοφιλείς εφηβικές δραματικές σειρές, όπως το The O.C. και το Gossip Girl. Επειδή αυτές οι σειρές περιείχαν «τόσο πολύ άσκοπο σεξ», οι υπεύθυνοι του One Tree Hill ήθελαν να εξασφαλίσουν ότι «θα είναι κάποιος γυμνός σε κάθε επεισόδιο» όπως εξήγησε η Lenz.

Μάλιστα, οι τρεις ηθοποιοί σχολίασαν το τρίτο επεισόδιο της έβδομης σεζόν, «Hold My Hand as I Am Lowered», το οποίο ξεκινά με τον Austin Nichols, που υποδύεται τον Julian Baker, να ξυρίζεται φορώντας μόνο το εσώρουχό του. Ο 43χρονος Buckley, αστειευόμενος, σκέφτηκε ότι η ευθύνη για το γυμνό έπεσε στον Julian επειδή ο χαρακτήρας του, ο Clay Evans, έμεινε ντυμένος στο τελευταίο επεισόδιο.

Η Bush, 42 ετών, ανέφερε ότι η σειρά πάντα έβρισκε τρόπο να εντάξει μια πιο αισθησιακή σκηνή σε κάθε επεισόδιο, αλλά εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της που ο Nichols ήταν αυτός που θυσιαζόταν και δεν χρειάστηκε να κάνει εκείνη γυμνές σκηνές.

Οι Bush και Lenz ξεκίνησαν το «Drama Queens», το 2021, μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά τους Hilarie Burton, η οποία υποδυόταν τη  μουσικό Peyton Sawyer μέχρι την 6η σεζόν. Όταν το podcast έφτασε στο τέλος του κύκλου της Burton στο One Tree Hill, εκείνη αποφάσισε ν' αποσυρθεί ως οικοδέσποινα επειδή δεν είχε άλλες εμπειρίες από τα παρασκήνια της σειράς. Μέσα από τα social media ανακοινώθηκε ότι τη θέση της αναλαμβάνει ο Buckley. 

Στο τελευταίο της επεισόδιο ως μία από τις τρεις «βασίλισσες», η Burton χαρακτήρισε την εμπειρία «θεραπευτική και ενδυναμωτική». Παρομοίως, η Bush αποκάλυψε ότι το podcast την έκανε να «ερωτευτεί ξανά, ίσως πραγματικά για πρώτη φορά» το One Tree Hill. Η πρωταγωνίστρια του «Incredibles 2» παραδέχτηκε ότι δεν θα είχε ποτέ συμφωνήσει να επαναλάβει τον ρόλο της πριν ξεκινήσει το «Drama Queens».

«Νιώθω τόσο περήφανη. Αισθάνομαι ότι έχω τόσο μεγάλη ευθύνη σε αυτό. Πιστεύω πραγματικά ότι κάναμε κάτι πολύ ξεχωριστό» εξήγησε. 

HBO Maxpodcastτηλεοπτική σειρά