Lifestyle|06.08.2024 11:55

Adele: Σταμάτησε συναυλία της για να δει τον τελικό των 100μ. γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Newsroom

Η Adele, μία από τις κορυφαίες φωνές της σύγχρονης μουσικής σκηνής, πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό comeback στη Γερμανία. Η έναρξη των συναυλιών της, στο Μόναχο, απέδειξε για άλλη μια φορά γιατί η τραγουδίστρια είναι τόσο αγαπητή παγκοσμίως.

Σ' ένα ειδικά διαμορφωμένο στάδιο, η Adele μάγεψε το κοινό με την ερμηνεία της, παρουσιάζοντας επιτυχίες όπως τα «Hello», «Rolling in the Deep» και «Someone Like You».

Εκείνο που ξεχώρισε ιδιαίτερα ήταν η στιγμή που η ίδια, μεγάλη φαν των Ολυμπιακών Αγώνων, διέκοψε τη συναυλία της για να παρακολουθήσει τον τελικό των 100 μέτρων γυναικών στο Παρίσι.

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media δείχνει την τραγουδίστρια να σταματά το σόου και να παρακολουθεί τον αγώνα στις γιγαντοοθόνες του σταδίου μαζί με τους 80.000 θαυμαστές της.

Η Adele, εκδηλώνοντας τον θαυμασμό της για τις αθλήτριες, γύρισε την πλάτη της στο κοινό και προχώρησε προς το πίσω μέρος της σκηνής για να έχει καλύτερη θέα του αγώνα. Η κάμερα επικεντρώθηκε στον αγώνα όταν αυτός ξεκίνησε, και η Julien Alfred από την Αγία Λουκία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Η Adele, ενθουσιασμένη, απευθύνθηκε στο κοινό λέγοντας: «Ας την χειροκροτήσουμε! Ας συνεχίσουμε το σόου. Φανταστικά, Αγία Λουκία».

ΑντέλΜόναχοΟλυμπιακοί Αγώνες 2024συναυλία