Lifestyle|09.08.2024 19:20

Jamie Lie Curtis για Cate Blanchett: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα γινόμασταν φίλες»

Newsroom

Μία νέα φιλία έχει προκύψει στις τάξεις του Χόλιγουντ, καθώς η Τζέιμι Λι Κέρτις (Jamie Lee Curtis) και η Κέιτ Μπλάνσετ (Cate Blanchett) έχουν αναπτύξει μία πολύ έντονη φιλική σχέση τον τελευταίο καιρό.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κέρτις μίλησε για τη φιλία που έχει αναπτύξει με την Κέιτ Μπλάνσετ και δήλωσε πως πραγματικά δεν το πίστευε στην αρχή.

Πως ξεκίνησε η φιλία

Οι δύο καταξιωμένες ηθοποιοί, μαζί με τους Κέβιν Χαρτ, Τζακ Μπλακ, Αριάνα Γκρινμπλατ και Εντγκαρ Ραμίρεζ, πρωταγωνιστούν στην ταινία «Borderlands», η οποία σκηνοθετήθηκε από τον Ελι Ροθ και βασίζεται στο δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι.

Μιλώντας για τη συμπρωταγωνίστριά της, η 65χρονη Κέρτις δήλωσε ότι ο κύριος λόγος που αποφάσισε να συμμετάσχει στην ταινία ήταν η συμμετοχή της Κέιτ Μπλάνσετ. Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι η συνεργασία τους ξεπέρασε τις προσδοκίες της.

«Αυτό που δεν περίμενα ήταν ότι θα γινόμασταν φίλες», είπε η Κέρτις στο «THR», κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης θαυμαστών στο Λος Αντζελες για την κυκλοφορία της νέας ταινίας στους κινηματογράφους.

«Είχα μια υπέροχη εμπειρία μαζί της και ήταν εξαιρετικό να γίνω φίλη με κάποιον που θαυμάζω εδώ και τόσο καιρό. Ζήσαμε μερικές πολύ προσωπικές στιγμές μαζί και είναι πραγματικά ένας υπέροχος άνθρωπος», πρόσθεσε η ηθοποιός και συγγραφέας.

Ο Κέβιν Χαρτ αναφέρθηκε κι εκείνος στη συνεργασία με τις «δύο απίστευτες θρυλικές ηθοποιούς, την Κέιτ και την Τζέιμι», λέγοντας ότι ήταν τιμή του να δουλεύει μαζί τους, ενώ τόνισε πως «έμαθε πολλά από αυτή την εμπειρία».

Κέιτ ΜπλάνσετηθοποιόςταινίαΤζέιμι Λι ΚέρτιςΚέβιν Χαρτ