Lifestyle|10.08.2024 10:59

Ο οίκος Roberto Cavalli θα κλείσει την Εβδομάδα Μόδας του Ντουμπάι

Newsroom

Η Εβδομάδα Μόδας του Ντουμπάι (DFW), που συνιδρύθηκε από την D3 και το Αραβικό Συμβούλιο Μόδας, ανακοίνωσε ότι ο ιταλικός οίκος Ρομπέρτο Καβάλι (Roberto Cavalli) θα είναι επίτιμος προσκεκλημένος της σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2025.

Με την επίδειξη αποκλειστικής συλλογής Roberto Cavalli που θα σηματοδοτήσει την πρώτη εμφάνιση του οίκου στη Μέση Ανατολή θα κλείσει η Εβδομάδα Μόδας του Ντουμπάι.

Η Khadija Al Bastaki, ανώτερη αντιπρόεδρος του Dubai Design District (d3), μέλος του Ομίλου TECOM, δήλωσε: «Η Εβδομάδα Μόδας του Ντουμπάι ενισχύεται όσον αφορά τη δημοσιότητα και το κύρος. Κάθε έκδοση αποδεικνύει την ικανότητα του Ντουμπάι ως παγκόσμια πρωτεύουσα μόδας. Η επίδειξη μόδας του Roberto Cavalli στη Μέση Ανατολή στην πλατφόρμα μας στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα στη διεθνή βιομηχανία: ότι στο Ντουμπάι γράφεται το μέλλον της μόδας».

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον οίκο ως επίσημο προσκεκλημέο και να εμπλουτίσουμε την εμπειρία των παρευρισκομένων προσθέτοντας ένα τόσο διάσημο όνομα στη σειρά μας. Ο Roberto Cavalli θα κλείσει με έναν αξέχαστο τρόπο τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι και θα εδραιώσει τη φήμη του Ντουμπάι ανάμεσα στις πέντε πρωτεύουσες μόδας του κόσμου, όπως το Λονδίνο, το Παρίσι, το Μιλάνο και η Νέα Υόρκη».

Μία παγκόσμια επίδειξη μόδας

Περισσότεροι από 30 γνωστοί και ανερχόμενοι σχεδιαστές από Γαλλία, Ινδία, Ινδονησία, Ιταλία, Κουβέιτ, Λίβανο, Λιβύη, Μαλαισία, Παλαιστίνη, Ρωσία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Ηνωμένο Βασίλειο θα παρουσιάσουν δημιουργίες τους στην Εβδομάδα Μόδας του Ντουμπάι που διοργανώνεται από 1 έως 7 Σεπτεμβρίου.

Ο Fausto Puglisi διευθυντής δημιουργικού στον ιταλικό οίκο μόδας τόνισε ότι το Ντουμπάι είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές μας στη Μέση Ανατολή και το πνεύμα της πόλης ευθυγραμμίζεται τέλεια με τον Roberto Cavalli.

Ρομπέρτο Καβάλιεπίδειξη μόδαςεβδομαδα μόδας