Lifestyle|10.08.2024 12:51

Το σχόλιο της Αθηναΐδας Νέγκα κατά του Στέφανου Τσιτσιπά: «Είναι εξαρτημένος και ανόητος»

Newsroom

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες στα social media με τη φραστική επίθεση του Στέφανου Τσιτσιπά στον πατέρα του την ώρα του αγώνα του στο Μόντρεαλ και την απόλυση του δεύτερου από προπονητή.

Πολλοι έσπευσαν να κατακρίνουν τον αθλητή για αυτή την κίνηση του, η οποία δεν είναι η πρώτη καθώς ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει ξεσπάσει ξανά στο παρλεθόν μέσα στο τερέν και ειδικά απέναντι στον πατέρα του και προπονητή του, Απόστολο Τσιτσιπά.

Το αιχμηρό σχόλιο

Σε ανάρτηση που έκανε στο Τwitter, η Αθηναΐς Νέγκα έγραψε πως ο τενίστας θα μπορούσε να βρίσκεται ακόμα πιο ψηλά, όμως ο χαρακτήρας του δεν τον βοηθάει.

«Φυσικά και ο Τσιτσιπάς θα μπορούσε να φτάσει πολύ πιο πάνω, παραμένει όμως ένας ολοφάνερα προβληματικός που μονίμως παίζει ένα γελοίο οικογενειακό δράμα που πρέπει όλοι να παρακολουθήσουμε… πρέπει να υπάρχουν κυρώσεις για τέτοια συμπεριφορά», έγραψε.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτή η κατάσταση με τον Τσιτσιπά και τους γονείς του δεν έχει εξήγηση πλέον. Κανείς τενίστας δεν βρίζει έτσι τον προπονητή του και κανείς νορμάλ άνθρωπος δεν βρίζει έτσι τους γονείς του. Ας βρει άλλον προπονητή. Είναι εξαρτημένος κι ανόητος. Πολύ κακό παράδειγμα».

Απόστολος ΤσιτσιπάςΑθηναϊς ΝέγκαΣτέφανος Τσιτσιπάς